Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Stalp exterior, 1200 lm • Blooma Betie

de la
19500
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.3 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Stâlpul de iluminat exterior marca Blooma, din gama Betie, se distinge prin aspectul său original și elegant. Stilul său modern se potrivește oricărei grădini sau terase, prin urmare poate fi utilizat cu succes în diferite moduri. Poți pune în evidență plantele ornamentale din curtea casei. Stâlpul poate lumina anumite alei, culoare, căi de acces din exterior spre intrarea în locuința ta. Stâlpul emite o lumină caldă de 1200 lm și 4000 K. Acest produs necesită o conexiune electrică.

 

Avantaje şi beneficii

Design elegant, compact

Durabilitate

Calitate superioară

Specificaţii

  • Tip produs: Stâlp
  • Brand: Blooma
  • Gamă: Betie
  • Culoare: Alb și negru
Cod EAN: 5059340020778

Produsul Stalp exterior, 1200 lm • Blooma Betie face parte din Iluminat exterior deco, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Stâlpi exterior. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.