Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Set 3 lampi solare • Tarus

de la
9500
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.3 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Special conceput pentru spațiile exterioare, acest set de lămpi solare poate fi o alegere economică, prietenoasă cu mediul și de lungă durată. Lămpile nu sunt conectate la o retea electrică, ci funționeză 100% prin alimentare cu energie solară. Fiecare lampă este conectată la un panou solar care încarcă complet lumina în câteva ore. Nu va trebui te complici cu montarea lor, nu va fi necesară conectarea firelor la o sursă electrică. Le poți pune rapid în funcțiune, indiferent de anotimp sau de condițiile meteo.

 

    Cod EAN: 5059340131214

    Produsul Set 3 lampi solare • Tarus face parte din Iluminat exterior deco, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Lămpi solare. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.