Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Set 2 lampi solare marime M • Cerma

de la
6400
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.3 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Setul de două lampi cu încărcare solară este conceput a fi folosit în spațiul exterior, pentru curte și grădină. Energia solară vă permite să economisiți energie. Odată încărcată complet lampa, aveți autonomie de până la 6 ore (în funcție de perioadele cu luminozitate din exterior). Lampa începe automat să funcționeze noaptea. Panoul solar inclus vă permite să obțineți lumină fără nicio lucrare electrică. Setul este recomandat pentru zonele în care alimentarea electrică convențională nu este disponibilă, oferind economie de energie. Comutatorul de pornire-oprire aflat sub lampă vă permite să manevrați lampa cu ușurință.

 

Avantaje şi beneficii

Alimentare solară

Simplu de folosit

Ușor de folosit

Specificaţii

  • Tip produs: Lampă
  • Brand: Cerma
  • Material: Metal
  • Garanţie (ani): 2

Instrucţiuni: Se încarcă la lumina solară

Cod EAN: 5059340020488

Produsul Set 2 lampi solare marime M • Cerma face parte din Iluminat exterior deco, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Lămpi solare. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.