Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Stalp solar, 15 lm

Garantie 2
de la
2950
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.3 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Potrivit pentru a lumina spațiile exterioare, cum ar fi alei sau grădini, stâlpul modern are la bază tehnologia LED, dar și principiul energiei solare. Astfel că stâlpul nu trebuie să fie conectat la o rețea electrică, ci folosește lumina exterioară. Acest avantaj îți permite să economisești energie, dar și timp pentru montarea stâlpului. Neavând nevoie de instalare electrică, produsul se montează rapid. Odată încărcat complet, acesta va rămâne aprins între 6 și 8 ore. Pornește automat noaptea și este stâlpul ideal pentru a evidenţia spaţiul verde sau pentru a te ajuta să te deplasezi în siguranţă dintr-un loc în altul pe timpul nopţii.

 

Avantaje şi beneficii

Încărcare solară

Nu are nevoie de instalare elestrică

Durată lungă de viață

Specificaţii

  • Tip produs: Stâlp
  • Culoare: Negru
  • LED inclus: Da
  • Waţi (W): 14
  • Senzor mișcare: Nu
  • Material: Plastic
  • Tensiune (V): 3.2
  • IP: 44
Cod EAN: 3663602892687

Produsul Stalp solar, 15 lm face parte din Iluminat exterior deco, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Proiectoare. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.