Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Proiector cu senzor, 150 lm

de la
5400
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.3 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Ești în căutarea unor surse de lumină pentru grădina ta? Acest model de proiector poate fi alegerea potrivită. Este o soluție practică, rapidă, care îmbină mai multe avanataje într-un singur produs. Pe lângă rolul funcțional pe care îl are, proiectorul este și economic și în plus poate fi utilizat ca o masură suplimentară de securitate. Dotat cu senzor de mișcare, proiectorul se apinde atunci când detectează persoane în jurul lui. Astfel, funcționează doar atunci când este nevoie. Becul integrat produce 150 de lumeni și o lumină albă, clară, care va străluci la capacitatea sa maximă.

 

Avantaje şi beneficii

Design elegant, compact

Durabilitate

Dotat cu senzor de mișcare

Specificaţii

  • Tip produs: Proiector
  • Culoare: Negru
Cod EAN: 5059340020440

Produsul Proiector cu senzor, 150 lm face parte din Iluminat exterior deco, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Proiectoare. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.