Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Lampă solară tip cărămidă sticlă

Garantie 2
de la
3600
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.3 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Acum poți decora grădina sau curtea în mod original, cu o lampă solară pentru exterior, în formă de cărămidă de sticlă, transparentă, alimentată cu LED. Produsul este ușor de amplasat în curte sau grădină. Această lampă în formă de cărămidă se poate plasa în aer liber, este perfectă pentru iluminarea aleilor în grădină și pentru evidențierea vegetației. Lampa solară te ajută să te deplasezi prin grădină în întuneric și este construită pentru a se potrivi nevoilor tale de iluminat exterior. Lampa se montează ușor și funcționează fără probleme timp indelungat. Produsul este economic, iar în spațiul amplasat oferă o luminozitate convenabilă.

 

Avantaje şi beneficii

Alimentare solară

Decorativă

Ușor de folosit

Specificaţii

  • Tip produs: Lampă
  • Material: Metal
  • Garanţie (ani): 2

Instrucţiuni: Se încarcă la lumina solară

Cod EAN: 3663602431121

Produsul Lampă solară tip cărămidă sticlă face parte din Iluminat exterior deco, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Lămpi solare. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.