Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Lampa solara senzor, 200 lm • Tavares

de la
8500
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.3 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Lampa exterioară este prevăzută cu senzor de mișcare jos și este recomandată spațiilor exterioare. Datorită senzorului care se va aprinde periodic, fiind declanșat de mișcare, vei economisi energie. Lampa e realizată din material rezistent. Lampa oferă un flux luminos de 200 lm. Poți instala lampa oriunde ai nevoie de o bună iluminare exterioară, în curtea casei, pe terase sau pergole, de-a lungul aleilor sau scărilor din afara casei. Lampa cu senzor este destinată deplasării în siguranţă dintr-un loc în altul pe timpul nopţii. Lampa a fost concepută pentru a se potrivi cel mai bine zonei exterioare şi necesității de iluminare a zonelor din curți, terase, grădini, parcuri sau alei.

 

    Cod EAN: 5059340130873

    Produsul Lampa solara senzor, 200 lm • Tavares face parte din Iluminat exterior deco, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Lămpi de exterior. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.