Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Set 4 lampi solare inox • Kitimat

de la
9200
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.3 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Setul de patru lămpi solare este excelent pentru iluminarea spațiului exterior. Această lumină solară este ideală pentru iluminarea și decorarea aleilor sau a unei căi de acces și pentru a vă ajuta să mergeți în siguranță noaptea. Nu este necesară conexiunea la rețeaua de alimentare electrică. Sursa de energie solară vă permite să economisiți energie. Este ușor de instalat, fără conectare la curent electric. După ce lampile sunt complet încărcate, vor rămâne aprinse între 6 și 8 ore. Sistemul solar începe automat să funcționeze noaptea. Este gata de utilizare și ușor de instalat. Creați o atmosferă relaxantă în grădina voastră în doar câteva secunde.

 

Avantaje şi beneficii

Alimentare solară

Simplu de folosit

Ușor de folosit

Specificaţii

  • Tip produs: Lampă
  • Brand: Kitimat
  • Material: Metal
  • Garanţie (ani): 2

Instrucţiuni: Se încarcă la lumina solară

Cod EAN: 3663602891758

Produsul Set 4 lampi solare inox • Kitimat face parte din Iluminat exterior deco, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Lămpi solare. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.