Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Set 6 lampi solare

de la
10000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.3 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Cauți lămpi solare pentru grădina ta? Aceste set de șase lămpi, special concepute pentru spațiile exterioare, poate fi alegerea potrivită. Cele șase lămpi sunt echipate cu un panou solar care încarcă complet lumina în câteva ore. Nu va trebui te complici cu montarea lor, nu va fi necesară conectarea firelor, deoarece lumina lămpilor este 100% alimentată cu energie solara. Aceasta înseamna că nu sunt conectate la o retea electrică și, astfel, sunt o alegere ecologică și prietenoasă cu mediul.

 

    Cod EAN: 5059340131191

    Produsul Set 6 lampi solare face parte din Iluminat exterior deco, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Lămpi solare. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.