Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Lampa solara gradina • Neyo

de la
3200
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.3 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Lampa solară pentru grădină este recomandată pentru montare în aer liber, fără să necesite să fie alimentată la curent. Fabricată din metal și plastic, se montează ușor în gradini, spații verzi, terase, curți, etc. Produsul este economic, încărcându-se la lumina soarelui pe timp de zi, iar în spațiul amplasat oferă o luminozitate convenabilă, potrivindu-se oricărui decor. Stilul modern al lămpii de grădină permite folosirea pe timpul nopții, pentru a lumina spațiile din gradină sau curte. Produsul se montează ușor și funcționează fără probleme timp indelungat. Lampa este fabricată din material de calitate și are o garanție de doi ani de zile.

 

Avantaje şi beneficii

Alimentare solară

Decorativă

Decorativă

Specificaţii

  • Tip produs: Lampă
  • Brand: Neyo
  • Material: Metal
  • Garanţie (ani): 2

Instrucţiuni: Se încarcă la lumina solară

Cod EAN: 5059340020655

Produsul Lampa solara gradina • Neyo face parte din Iluminat exterior deco, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Lămpi solare. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.