Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Lampa solara Flamingo, 68 cm

de la
1500
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.3 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

O lampă cu aspect original, de pasăre flamingo, îți oferă posibilitatea să construiești decoruri și amenajări interesante în grădină. Lampa, cu un stil inovator și o asamblare extrem de simplă, este optimă pentru orice grădină. Frumoasă si functională, generează o atmosferă confortabilă în spațiile exterioare, pe terasă, grădina, chiar și balcon. Se poate monta oriunde și nu necesită conectarea la rețeaua electrică. Acest produs funcționează datorită energiei solare care încarcă bateria solară. Sistemul de incărcare solară permite folosirea pe timpul nopții, pentru a ilumina spațiile din gradină sau curte. Frumoasă și funcțională, generează o atmosferă confortabilă în spațiile exterioare, pe terasa, grădina, sau în curtea ta.

 

Avantaje şi beneficii

Alimentare solară

Decorativă

Decorativă

Specificaţii

  • Tip produs: Lampă
  • Material: Metal
  • Garanţie (ani): 2

Instrucţiuni: Se încarcă la lumina solară

Cod EAN: 5059340020709

Produsul Lampa solara Flamingo, 68 cm face parte din Iluminat exterior deco, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Lămpi solare. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.