Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Lampa solara de masa • Elgini

de la
13500
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.3 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Lampa solară pentru masă are aspectul deosebit al unei veioze elegante și este un produs cu un stil inovator și aspect original. Trebuie să așezi produsul în lumina soarelui pentru a se încărca înainte de folosire. Produsul nu necesită sursă de alimentare externă datorită bateriilor solare integrate. Lampa te ajută să te deplasezi prin grădină în întuneric și este construită pentru a se potrivi nevoilor tale de iluminat exterior. Se activează automat noaptea. Este perfectă pentru zonele în care alimentarea electrică convențională nu este disponibilă. Fiind alimentată solar nu necesită cabluri de alimentare cu energie electrică.

 

Avantaje şi beneficii

Alimentare solară

Decorativă

Decorativă

Specificaţii

  • Tip produs: Lampă
  • Brand: Elgini
  • Material: Metal
  • Garanţie (ani): 2

Instrucţiuni: Se încarcă la lumina solară

Cod EAN: 5059340020402

Produsul Lampa solara de masa • Elgini face parte din Iluminat exterior deco, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Lămpi solare. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.