Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Lampa solara • Crackle Ball

Garantie 2
de la
3500
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.3 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Lămpile solare de exterior au fost proiectate pentru a acoperi diferite stiluri de decor, finisaje și caracteristici din spațiul exterior, pentru curte și grădină. Energia solară vă permite să economisiți energie. Odată încărcată complet, lampa va oferi autonomie de până la 6 ore (în funcție de perioadele cu soare din exterior). Lampa începe automat să funcționeze noaptea. Panoul solar inclus vă permite să beneficiați de lumină fără nicio lucrare electrică. Perfectă pentru zonele în care alimentarea electrică convențională nu este disponibilă, lampa oferă economie de energie. Comutatorul de pornire -oprire de sub lampă vă permite să manevrați funcționarea acesteia cu ușurință.

 

Avantaje şi beneficii

Alimentare solară

Design original

Material rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Lampă
  • Brand: Crackle Ball
  • Material: Metal
  • Garanţie (ani): 2

Instrucţiuni: Se încarcă la lumina solară

Cod EAN: 3663602431008

Produsul Lampa solara • Crackle Ball face parte din Iluminat exterior deco, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Lămpi solare. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.