Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Lampa perete, negru • Gutter

Garantie 2
de la
2900
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.3 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Lampa de perete neagră este ideală pentru a vă lumina și decora casa. Sursa panoului solar vă permite să economisiți energie. Odată încărcată complet, aveți o autonomie de până la 6 ore. Sistemul solar pornește automat noaptea. Panoul solar inclus vă permite să beneficiați de lumină fără nici un fel de lucrare electrică. Lampa este alegerea perfectă pentru zonele în care alimentarea electrică convențională nu este disponibilă. Clema vă permite să instalați lumina oriunde doriți și să o mutați cu ușurință. Comutatorul de pornire/oprire vă permite să o porniți/opriți cu ușurință.

 

Avantaje şi beneficii

Usor de montat

Simplu de folosit

Design modern

Specificaţii

  • Tip produs: Lampă
  • Brand: Gutter
  • Material: Metal
  • Garanţie (ani): 2

Instrucţiuni: Se montează cu șuruburi și dibluri

Cod EAN: 3663602431138

Produsul Lampa perete, negru • Gutter face parte din Iluminat exterior deco, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Lămpi solare. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.