Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Lampa exterioara din piatra

de la
3500
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.3 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Lampa pentru exterior, cu soclu din piatră, poate fi amplasată cu ușurință în decorul grădinii tale. Produsul poate fi poziționat oriunde, îți va înfrumuseța spațiul exterior și va oferi o lumină plăcută pe timpul nopții. Lampa are un stil interesant și o asamblare extrem de simplă, fiind perfectă pentru orice grădină. Frumoasă și utilă, lampa generează o atmosferă confortabilă în spațiile exterioare, pe terasa, grădina. Se poate poziționa oriunde. Produsul este economic, iar în spațiul amplasat oferă o luminozitate convenabilă, potrivindu-se oricărui decor. Stilul modern al lămpii permite folosirea pe timpul nopții pentru a lumina spațiile din gradină sau curte.

 

    Cod EAN: 5059340131115

    Produsul Lampa exterioara din piatra face parte din Iluminat exterior deco, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Lămpi solare. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.