Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Lampa exterioara cu led , 550 lm • Devlin

de la
8500
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.3 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Lampa exterioară cu LED este fabricată din inox și este recomandată spațiilor exterioare. Lampa e realizată din material rezistent, lucios, inoxidabil, care nu se deteriorează la intemperii. Poți instala lampa oriunde ai nevoie de o bună iluminare exterioară, în curtea casei, pe terase sau pergole, de-a lungul aleilor sau scărilor din afara casei. Lampa cu led este destinată deplasării în siguranţă dintr-un loc în altul pe timpul nopţii. Lampa cu led este economică și oferă un flux luminos de 550 lm. Produsul a fost conceput pentru a se potrivi în exterior, asigurând necesarul de iluminare externă.

 

    Cod EAN: 5059340130958

    Produsul Lampa exterioara cu led , 550 lm • Devlin face parte din Iluminat exterior deco, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Lămpi de exterior. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.