Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Lampa UV anti tantari, 4 W

Garantie 2
de la
5500
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.3 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Lampa UV pentru combaterea ţânţarilor este de culoare neagră, are înălțimea de 30 cm și un diametru de 13.5 cm. Funcționează cu baterii și este utilă pentru alungarea insectelor supărătoare din grădină sau curte, în perioada verii. Montați lampa în orice spațiu exterior unde aveți nevoie de protecție contra țânțarilor. Lampa se fixează foarte ușor, are tub UV G5 și necesită baterii. Garanția de 2 ani îți asigură o bună funcționalitate în grădina casei tale. Se poate folosi imediat ce ai montat bateriiile, nu arre nevoie de elemente de instalare.

 

Avantaje şi beneficii

tip UV anti tântari

Decorativă

Ușor de folosit

Specificaţii

  • Tip produs: Lampă
  • Material: Metal
  • Garanţie (ani): 2
  • Greutate (kg): 0.5

Instrucţiuni: Deşurubaţi zona pentru baterii din partea de jos, montati bateriile şi înşurubaţi capacul la loc. Citiţi instrucţiunile cu atenţie înainte de utilizare

Cod EAN: 3663602892588

Produsul Lampa UV anti tantari, 4 W face parte din Iluminat exterior deco, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Lămpi solare. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.