Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Aplica exterioara senzor, otel • Tanakee

de la
16000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.3 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Aplica de perete Blooma Silver îți oferă o iluminare perfectă pentru a te ghida pe afară atunci când este întuneric. Aplica este disponibilă cu un detector de mișcare. Senzorul aprinde automat lumina când este detectată mișcarea. Aplica are rezistență mare la coroziune. Oțelul inoxidabil este un material ușor, permițându-vă să mutați produsul cu ușurință. Produsul este economic, iar în spațiul amplasat oferă o luminozitate convenabilă, potrivindu-se oricărui decor. Aplica de perete este ideală pentru curtea sau terasa ta, se montează ușor și funcționează fără probleme un timp îndelungat. Designul modern cu efect decorativ este apreciat, iar aplica se poate monta cu ușurință în gradini, spații verzi, terase, curți, etc. Aplica se fixeaza ușor folosind șuruburi si dibluri în perete.

 

    Cod EAN: 5059340076799

    Produsul Aplica exterioara senzor, otel • Tanakee face parte din Iluminat exterior deco, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Aplice exterior. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.