Plafoniera LED, neagra, Ø 43 • Yonnet

Cod produs: 101059001
De la 12000lei/buc
(TVA inclus | taxa verde: 1.79 lei)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 25 lei

Detalii

Descriere

Tipul de lumină ales greșit poate avea repercusiuni grave asupra sănătății, deteriorând calitatea vederii în timp, ceea ce implică costuri adiționale neplanificate pentru membrii familiei. Prin montarea plafonierei din gama Yonnet, intensitatea luminii se va schimba considerabil datorită tehnologiei LED cu spoturi, astfel încât starea din interiorul locuinței va deveni mai plăcută. Clasa energetică eficientă garantează reducerea consumului de energie electrică, indiferent cât timp lumina va sta aprinsă. Designul compact și subțire al aplicei se potrivește camerelor cu înălțime redusă, poate fi montată cu ușurință pe tavan, fără a fi nevoie de ajutor specializat, deoarece pachetul vine însoțit cu instrucțiuni clare și ușor de urmat.

 

Avantaje şi beneficii

Tehnologie LED

Dispersia uniformă a luminii

Design compact

Specificaţii

  • Tip produs: Plafonieră
  • Gamă: Yonnet
  • Culoare: Negru

Instrucţiuni: Se recomandă consultarea manualului de instrucțiuni inclus în pachet, pentru ajutor pas cu în pas în montarea produslui.

Produsul Plafoniera LED, neagra, Ø 43 • Yonnet face parte din Iluminare interioara, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Plafoniere. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Mai multe informații

Mai multe informații
EAN Code 5059340097350
Culoare Negru
Gama Yonnet
Tip produs Plafoniera
Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România