Plafoniera LED, maro, Ø 30, plastic • Yonnet

Cod produs: 101059000
De la 9000lei/buc
(TVA inclus | taxa verde: 0.89 lei)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 25 lei

Detalii

Descriere

Becurile obișnuite rezistă foarte puțin, se ard des și pot deteriora iremediabil intreaga instalație electrică a locuinței, ceea ce va duce la cheltuieli suplimentare nedorite. Plafoniera din gama Yonnet funcționează pe baza tehnologiei led, spoturile montate dispersează lumina uniform indiferent de cameră, fie că vorbim de living, dormitor sau camera copiilor. Mai mult, consumul de energie electrică va fi diminuat considerabil, produsul beneficiind de o clasă energetică eficientă. Datorită designului compact și subțire, aplica cu diametrul de 30 cm, este ideală pentru camerele cu înălțime redusă, aduce un plus de eleganță și inovație spațiului ales, iar lumina filtrată se asortează cu restul articolelor de decor, formând un întreg.

 

Avantaje şi beneficii

Tehnologie LED

Dispersia uniformă a luminii

Design compact

Specificaţii

  • Tip produs: Plafonieră
  • Gamă: Yonnet
  • Culoare: Maro
  • Material: Plastic

Instrucţiuni: Se recomandă consultarea manualului de instrucțiuni inclus în pachet, pentru ajutor pas cu în pas în montarea produslui.

Produsul Plafoniera LED, maro, Ø 30, plastic • Yonnet face parte din Iluminare interioara, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Plafoniere. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Mai multe informații

Mai multe informații
EAN Code 5059340097404
Culoare Maro
Gama Yonnet
Tip produs Plafoniera
Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România