Plafoniera LED, alba, Ø 30, plastic • Yonnet

Cod produs: 101058999
De la 7000lei/buc
(TVA inclus | taxa verde: 0.89 lei)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 25 lei

Detalii

Descriere

Lumina potrivită este accesoriul ideal al fiecărei locuințe, deoarece are puterea de a schimba ambientul conform stilului și gustului personal. Plafoniera din gama Yonnet se montează ușor pe tavan, datorită designului extra subțire și compact, ideal pentru întregirea aspectului camerelor cu înălțime redusă, precum cele de bloc. Culoarea albă a plafonierei permite iluminarea tuturor colțurilor din casă, fiind distribuită în mod uniform, iar culoarea luminii nu va fi distorsionată. Tehnologia LED alături de clasa energetică eficientă a plafonierei asigură un consum redus de energie electrică, pentru a vă bucura mai mult timp de o lumină plăcută și intensă. Produsul este confecționat dintr-un material plastic dur, care va rezista pentru o durată de timp îndelungată.

 

Avantaje şi beneficii

Tehnologie LED

Dispersia uniformă a luminii

Design compact

Specificaţii

  • Tip produs: Plafonieră
  • Gamă: Yonnet
  • Culoare: Alb
  • Material: Plastic

Instrucţiuni: Se recomandă consultarea manualului de instrucțiuni inclus în pachet, pentru ajutor pas cu în pas în montarea produslui.

Produsul Plafoniera LED, alba, Ø 30, plastic • Yonnet face parte din Iluminare interioara, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Plafoniere. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Mai multe informații

Mai multe informații
EAN Code 5059340097374
Culoare Alb
Gama Yonnet
Tip produs Plafoniera
Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România