Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Bec LED, E27, 48W, 2700K, plastic, model reflector • Diall

Încă mai e pe stoc, dar cine știe pentru cât timp. Ca să nu ratezi ocazia, adaugă chiar acum în coș și dă comandă.
campanie outlet
de la
1500
400
lei/buc
loading spinner
Brico Outlet
-73%
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.3 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Designul compact al becului reflector Diall se încadrează perfect în orice tip de spațiu îngust, din dormitor sau living, pentru a crea o atmosferă plăcută și intimă. Becul se aprinde imediat la puterea maximă de 48W, este fabricat din plastic dur, rezistent și suportă până la 15000 cicluri de închidere și deschidere, fără a se strica. Intervalul de temperatură la care funcționează optim se încadrează între -20 și 40 de grade Celsius, poate fi alimentat la o sursă de energie, a cărui voltaj se încadrează între 220 și 240V, iar clasa energetică A+ promite scăderea consumului de energie cu 80%.

 

    Cod EAN: 3663602668367

    Produsul Bec LED, E27, 48W, 2700K, plastic, model reflector • Diall face parte din Becuri și neoane, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Becuri led. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

    Alegeţi o temperatură de culoare caldă pentru a avea o atmosferă relaxantă.