Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Telemetrul cu laser, gadgetul de buzunar care masoara orice, oricand

Telemetrul cu laser, gadgetul de buzunar care masoara orice, oricand

Se încarcă...

Comparabil, ca dimensiuni, cu ruleta iar ca precizie, cu nivela laser, telemetrul cu laser este util in casa si in atelier. Calculeaza fara greseala distante, marimi, suprafete si volume, printr-o simpla apasare de buton, poate fi strecurat in buzunar si utilizat oricand si oriunde.


Telemetrul cu laser este varianta moderna a metrului clasic, pe care il intrece in precizie, marja de eroare fiind de obicei de doar -/+ 2 mm. Este echipat cu un display digital pe care sunt afisate rezultatele masuratorilor, dar si indicatii de utilizare, si poate masura diferite distante, de minimum 15 cm si maximum 40 m, in functie de model.

Cum utilizezi telemetrul cu laser

Simplu si precis, prin amplasarea sa pe o suprafata orizontala si fixarea punctului laser pana la care ne dorim sa masuram distanta. Tot ce ne ramane de facut este o apasare de buton, care declanseaza automat masuratoarea, datele obtinute fiind afisate pe ecran.

Cand este util un astfel de dispozitiv

Telemetrul cu laser poate fi folosit in proiectele de constructii, renovare si reamenajare a locuintei. Poate masura incaperile, piesele de mobilier, spatiul disponibil pentru instalarea de radiatoare sau corpuri de iluminat, este util in realizarea planului de constructie, sau pentru a calcula necesarul de material (vopsea, parchet, mocheta).
 

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360