Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Tăiere de dimensiuni mari

Tăiere de dimensiuni mari

Se încarcă...

Pentru a duce la bun sfârșit un proiect, ai nevoie de instrumentele potrivite. Acest lucru deosebește meșterii adevărați de simplii amatori, iar atunci când spunem meșteri nu ne referim doar la persoanele cu experiență în execuții, ci la toți cei care au această înclinare pentru reparații și punerea la punct a lucrurilor din sau de pe lângă casă.

Atunci când ai nevoie să tai un obiect mai dificil, precum țevile de mărimi considerabile, necesare proiectului tău de schimbare a instalațiilor din baie, o singură unealtă te va ajuta cu siguranță: bomfaierul.

Dacă ești în căutarea unei astfel de unelte de mână pe care dorești să o folosești o lungă perioadă de timp, atunci noi îți recomandăm noul bomfaier de dimensiuni mari de la Magnusson pe care îl găsești în toate magazinele Brico Depôt. Rezistent și durabil, acesta vine cu garanția Magnusson pe viață, deci poți fi sigur de faptul că nu te va lăsa la greu și va deveni un partener indispensabil din trusa ta de unelte.

Cu o lungime de 300mm și indiferent de tipul proiectului, acesta va fi prima și singura unealtă la care vei apela pentru a tăia, în numai câteva minute, cu mișcări de du-te vino, orice material. Bomfaierul Magnusson are aspectul unui bomfaier clasic, având un mâner de plastic ce asigură o aderență ideală. Bineînțeles, acest instrument te va ajuta în cazul în care ai nevoie de tăieturi scurte și precise.

Acesta are o singură față cu dinți plasați pe o pânză îngustă. Astfel, este potrivit în special pentru a tăia în metal, având dinți mici și mulți.

Dacă ai nevoie să îți întregești trusa de instrumente cu o astfel de unealtă, sau pur și simplu te pregătești pentru un proiect ce necesită tăieturi precise și scurte, te așteptăm în cel mai apropiat magazin Brico Depôt unde vei găsi gama completă de unelte de mână de la Magnusson. Iar dacă nu știi ce exact de ce ai nevoie pentru proiectul tău, specialiștii noștri te vor putea îndruma. Te așteptăm!

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360