Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Polizorul unghiular Erbauer de 5” 1010 W

Polizorul unghiular Erbauer de 5” 1010 W

Se încarcă...

Polizorul unghiular sau flexul este utilizat frecvent, fie că este vorba despre domeniul construcțiilor sau al prelucrării metalelor. Polizoarele unghiulare sunt folosite pentru tăierea, prelucrarea și șlefuirea diverselor materiale, iar în funcție de acestea se folosesc discuri variate și special destinate proiectului tău.

Discurile pe care le poți folosi sunt: discurile cu diamant pentru tăiere, discurile abrazive pentru polizat, cele cu perii de sârmă pentru lustruit.

Dacă ai planuri de reamenajare în casa ta, cum ar fi schimbarea gresiei sau a faianței și dacă ai nevoie de o unealtă destinată șlefuirii, tăierii sau prelucrării unor diferite materiale, poți apela cu încredere la polizoarele unghiulare profesionale.

Noi îți recomandăm polizorul unghiular Erbauer de 5” 1010 W. Acesta dispune de un mâner auxiliar care reduce vigrațiile, asigurând confortul și controlul sporit în timpul proiectelor pe care le desfășori.

De asemenea, polizorul unghiular Erbauer de la Brico Depot beneficiază de protecție pentru pornire lentă și supraîncălzire.

Folosind uneltele Erbauer obții rezultate profesionale, indiferent de proiectele de amenajare sau îmbunătățire pe care le ai în locuința ta. Descopera intreaga gama de unelte Erbauer.

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360