Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Polizor unghiular fără perii Erbauer EXT de 18 V – unitate simplă

Polizor unghiular fără perii Erbauer EXT de 18 V – unitate simplă

Se încarcă...
1570 vizualizări

Polizorul unghiular sau flexul este o unealtă portativă, destinată lucrărilor în construcții și prelucrarea materialelor, dar poate fi folosită și în proiectele pe care le realizezi în casa ta.

Indiferent de lucrările pe care urmează să le desfășori, polizorul unghiular fără perii Erbauer nu trebuie să lipsească din geanta ta de unelte.

Acest polizor unghiular Erbauer este parte a sistemului cu acumulator exterior. Acumulatorul alimentează mai multe unelte, oferind puterea și flexibilitatea de a duce orice proiect la bun sfârșit.

Tehnologia avansată a motoarelor fără perii, de care beneficiază polizorul unghiular Erbauer, oferă performanțe revoluționare: mai multă putere, un cuplu mai mare, o durată de funcționare mai lungă și o durată de viață mai îndelungată a motorului.

Pentru că siguranța este extrem de importantă, mai ales în timpul proiectelor pe care le desfășori, opțiunile de control electronic precum protecția la repornire și protecția la suprasarcină ale fierăstrăului unghiular oferă mai mult control privind siguranța.

În plus, scutul de praf previne pătrunderea în unealtă a prafului metalic, mânerul moale oferă o utilizare confortabilă a uneltei, iar reglarea apărătoarei fără unelte asigură o schimbare ușoară și rapidă a acesteia, pentru ca tu să poți avea o experiență cât mai plăcută și confortabilă în timpul desfășurării proiectelor tale.

Folosind uneltele Erbauer obții rezultate profesionale, indiferent de proiectele tale de amenajare sau îmbunătățire a locuinței. Descoperă toată gama Erbauer.

 
Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360