Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Mașina de înșurubat si găurit cu percuție, cu acumulator și motor fără perii Erbauer EXT 18 V Li 1x4 Ah

Mașina de înșurubat si găurit cu percuție, cu acumulator și motor fără perii Erbauer EXT 18 V Li 1x4 Ah

Se încarcă...

Mașina de înșurubat și găurit este unelta cea mai frecvent întâlnită în casele oamenilor, fie că este vorba despre o mașină cu fir sau una cu acumulator, cu percuție sau fără, hobby sau profesională.

Cu toții am folosit măcar o dată o mașina de înșurubat și găurit, mai ales în situațiile în care am fost nevoiți să montăm un dulap sau să punem un tablou pe perete. Această unealtă ne face munca mai usoara, indiferent de proiectul de imbunatatire a locuintei pe care il avem in desfasurare.

De ce să apelăm la serviciile unui meșter ori de câte ori avem nevoie de astfel de unelte, când o putem achiziționa din magazine și ne putem folosi de ea pe termen lung? În plus, este mult mai avantajos din punct de vedere financiar să îți achiziționezi una și să te bucuri de beneficiile pe care le aduce proiectelor din casa ta.

Noi îț recomandăm mașina de înșurubat și găurit cu percuție Erbauer de la Brico Depot, care beneficiază de acumulator și motor fără perii.

Această mașină de înșurubat și găurit face parte din sistemul cu un acumulator exterior, acumulator care alimentează mai multe unelte, oferind puterea și flexibilitatea de a finaliza proiectele

Mașina de înșurubat și găurit cu percuție Erbauer beneficiază de tehnologia avansată a motoarelor fără perii, care îți oferă performanțe revoluționare: mai multă putere, un cuplu mai mare, o durată de funcționare mai lungă și o durată de viață mai îndelungată a motorului.

De asemenea, această unealtă beneficiază și de tehnologia pentru acumulatori Keep Cool, care gestionează în mod activ temperatura, menținând celulele reci, asfel încât acestea să nu se supraîncălzească: asigură mai multă energie, o durată de funcționae mai lungă și o durată de viață mai îndelungată a acumulatorilor. Acumulatorul Erbauer de 4.0 Ah cu tehnologia Keep Cool asigură o durată de funcționare cu 25% mai lungă decât un acumulator standard Erbauer fără tehnologia Keep Cool. În plus, acest acumulator se încarcă 100% în doar 50 de minute, pentru ca tu să te poți bucura de rapiditatea desfășurării proiectelor tale, cât și de calitatea rezultatelor.

Mașina de înșurubat și găurit cu percuție Erbauer are o funcție multiplă 3 în 1, care asigură un mod rapid de a face schimbul între ciocan, burgiu și șurubelniță, iar mandrina de metal fără cheie, de 13 mm, te va ajuta să schimbi capătul cu o singură mână și se autoblochează axul pentru ușurință. De asemenea, permite fixarea unor capete de mărime mai mare și mai rezistente.

Această unealtă profesională dispune și o lumină cu LED activată cu declanșator, care luminează zona de lucru pentru o găurire mai precisă. Mai mult decât atât, mașina de înșurubat și găurit vine împreună cu o agățătoare comodă pentru curea, pentru a o putea atasa cu ușurință centurii pentru unelte, iar mânerul moale îi va face ulitizarea cât mai confortabilă.

Folosind uneltele Erbauer obții rezultate profesionale, indiferent de proiectele tale de amenajare sau îmbunătățire pe care le ai în locuința ta. Descopera toata gama Erbauer

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360