Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Mașină de înșurubat cu impact Erbauer EXT cu motor fără perii, 18 V, de 4 Ah

Mașina de înșurubat cu impact este una dintre cele mai folosite unelte pentru casă și grădină, fiind potrivită pentru a rezolva numeroase activități de lucru. Indiferent de proiectele pe care le desfășori la locul de muncă sau în casa ta, mașina de înșurubat cu impact nu ar trebui să lipsească din trusa ta de unelte.

Mașina de înșurubat cu impact Erbauer EXT cu motor fără perii face parte din sistemul cu acumulator exterior. Acest acumulator alimentează mai multe unelte, oferindu-ți astfel puterea și flexibilitatea de a realiza proiecte într-un mod profesional.

Această bormașină beneficiază de tehnologia avansată a motoarelor fără perii, care oferă performanțe revoluționare: mai multă putere, un cuplu mai mare, o durată de funcționare mai lungă și o durată de viață mai îndelungată a motorului.

De asemenea, această unealtă dispune și de tehnologia Keep Cool pentru acumulatori, care gestionează în mod activ temperatura, menținând celulele reci, astfel încât acestea să nu se supraîncălzească: asigură astfel mai multă energie, o durată de funcționare mai lungă și o durată de viață mai îndelungată a acumulatorilor.

Acumulatorul Erbauer de 4,0 Ah, care beneficiază de tehnologia Keep Cool, asigură o durată de funcționare cu 25% mai lungă decât un acumulator standard fără această tehnologie. Totodată, acumulatorul se încarcă la 100% în 50 de minute pentru a putea termina proiectele într-un timp cât mai scurt.  

Mașina de înșurubat cu impact Erbauer dispune de o lumină cu LED activată prin declanșator, pentru ca tu să te poți bucura de o experiență mai plăcută atunci când lucrezi.  Această lumină cu LED te poate ajuta să luminezi zona de lucru pentru o găurire precisă.

Mașina de înșurubat cu impact Erbauer dispune de o agățătoare pentru curea comodă, pentru a o putea purta cu tine oriunde ai nevoie, plus un mâner moale pentru o utilizare cât mai confortabilă.

Această mașină de înșurubat cu impact satisface și cele mai exigente cerințe de strângere și desfacerea a șuruburilor în diverse domenii de activitate.

Folosind uneltele Erbauer obții rezultate profesionale, indiferent de proiectele de amenajare sau îmbunătățire pe care le ai în locuința ta. Descopera toata gama Erbauer.

te-ar mai putea interesa

Ciocan rotopercutor SDS Plus erbauer EXT 18V fără perii – unitate simplă
Ciocanul rotopercutor este o mașină-unealtă cu burghiu care acționează printr-o succesiune repetată de lovituri. Cu ajutorul acestor ciocane rotopercutoare, un meșter acționează puternic și repede
citește mai mult
Ferăstrău circular fără perii Erbauer EXT de 18 V – unitate simplă
Ferăstrăul circular este folositor oricărui meșter, fie că este vorba despre redimensionarea lemnului, tăierea și pregătirea acestuia pentru diferite întrebuințări. Ferăstrăul circular
citește mai mult
Unealta multifuncțională fără perii Erbauer EXT de 18 V – unitate simplă
De ce să-ți achiziționezi o unealtă în funcție de ceea ce trebuie să realizezi în proiectul tău, când poți economisi mult achiziționându-ți doar o unealtă care să le
citește mai mult
Polizor unghiular fără perii Erbauer EXT de 18 V – unitate simplă
Polizorul unghiular sau flexul este o unealtă portativă, destinată lucrărilor în construcții și prelucrarea materialelor, dar poate fi folosită și în proiectele pe care le realizezi
citește mai mult
Ferăstrău fără perii Erbauer EXT de 18 V – unitate simplă
Ferăstrăul fără perii Erbauer de la Brico Depot face parte din sistemul cu un acumulator exterior. Acest acumulator poate alimenta mai multe unelte și îți poate oferi puterea și flexibilitatea
citește mai mult
Bateria Erbauer 18V 5.0 Ah
Bateria 18 V 5.0 Ah Erbauer poate alimenta mai multe unelte, oferindu-ți puterea și flexibilitatea de a realiza proiecte de calitate și în cel mai scurt timp. Această baterie dispune de tehnologia
citește mai mult