Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Mașină de înșurubat cu impact Erbauer EXT cu motor fără perii, 18 V, de 4 Ah

Mașină de înșurubat cu impact Erbauer EXT cu motor fără perii, 18 V, de 4 Ah

Mașina de înșurubat cu impact este una dintre cele mai folosite unelte pentru casă și grădină, fiind potrivită pentru a rezolva numeroase activități de lucru. Indiferent de proiectele pe care le desfășori la locul de muncă sau în casa ta, mașina de înșurubat cu impact nu ar trebui să lipsească din trusa ta de unelte.

Mașina de înșurubat cu impact Erbauer EXT cu motor fără perii face parte din sistemul cu acumulator exterior. Acest acumulator alimentează mai multe unelte, oferindu-ți astfel puterea și flexibilitatea de a realiza proiecte într-un mod profesional.

Această bormașină beneficiază de tehnologia avansată a motoarelor fără perii, care oferă performanțe revoluționare: mai multă putere, un cuplu mai mare, o durată de funcționare mai lungă și o durată de viață mai îndelungată a motorului.

De asemenea, această unealtă dispune și de tehnologia Keep Cool pentru acumulatori, care gestionează în mod activ temperatura, menținând celulele reci, astfel încât acestea să nu se supraîncălzească: asigură astfel mai multă energie, o durată de funcționare mai lungă și o durată de viață mai îndelungată a acumulatorilor.

Acumulatorul Erbauer de 4,0 Ah, care beneficiază de tehnologia Keep Cool, asigură o durată de funcționare cu 25% mai lungă decât un acumulator standard fără această tehnologie. Totodată, acumulatorul se încarcă la 100% în 50 de minute pentru a putea termina proiectele într-un timp cât mai scurt.  

Mașina de înșurubat cu impact Erbauer dispune de o lumină cu LED activată prin declanșator, pentru ca tu să te poți bucura de o experiență mai plăcută atunci când lucrezi.  Această lumină cu LED te poate ajuta să luminezi zona de lucru pentru o găurire precisă.

Mașina de înșurubat cu impact Erbauer dispune de o agățătoare pentru curea comodă, pentru a o putea purta cu tine oriunde ai nevoie, plus un mâner moale pentru o utilizare cât mai confortabilă.

Această mașină de înșurubat cu impact satisface și cele mai exigente cerințe de strângere și desfacerea a șuruburilor în diverse domenii de activitate.

Folosind uneltele Erbauer obții rezultate profesionale, indiferent de proiectele de amenajare sau îmbunătățire pe care le ai în locuința ta. Descopera toata gama Erbauer.

te-ar mai putea interesa

Mașina de înșurubat si găurit cu percuție, cu acumulator și motor fără perii Erbauer EXT 18 V Li 1x4 Ah Mașina de înșurubat si găurit cu percuție, cu acumulator și motor fără perii Erbauer EXT 18 V Li 1x4 Ah
Mașina de înșurubat și găurit este unelta cea mai frecvent întâlnită în casele oamenilor, fie că este vorba despre o mașină cu fir sau una cu acumulator, cu percuție sau fără,...
citește mai mult
Bormașină Erbauer EXT cu motor fără perii, de 18 V, 4 Ah Bormașină Erbauer EXT cu motor fără perii, de 18 V, 4 Ah
Bormașina sau mașina de găurit este una dintre cele mai populare unelte din casele oamenilor. Aceasta unealtă este acționată de un motor electric care găurește prin sfredelire diferite materiale. B...
citește mai mult
Ferăstrău fără perii Erbauer EXT de 18 V – unitate simplă Ferăstrău fără perii Erbauer EXT de 18 V – unitate simplă
Ferăstrăul fără perii Erbauer de la Brico Depot face parte din sistemul cu un acumulator exterior. Acest acumulator poate alimenta mai multe unelte și îți poate oferi puterea și flexibilitatea d...
citește mai mult
Polizor unghiular fără perii Erbauer EXT de 18 V – unitate simplă Polizor unghiular fără perii Erbauer EXT de 18 V – unitate simplă
Polizorul unghiular sau flexul este o unealtă portativă, destinată lucrărilor în construcții și prelucrarea materialelor, dar poate fi folosită și în proiectele pe care le realizezi î...
citește mai mult