Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Mașină de înșurubat cu impact Erbauer EXT cu motor fără perii, 18 V, de 4 Ah

Mașină de înșurubat cu impact Erbauer EXT cu motor fără perii, 18 V, de 4 Ah

Mașina de înșurubat cu impact este una dintre cele mai folosite unelte pentru casă și grădină, fiind potrivită pentru a rezolva numeroase activități de lucru. Indiferent de proiectele pe care le desfășori la locul de muncă sau în casa ta, mașina de înșurubat cu impact nu ar trebui să lipsească din trusa ta de unelte.

Mașina de înșurubat cu impact Erbauer EXT cu motor fără perii face parte din sistemul cu acumulator exterior. Acest acumulator alimentează mai multe unelte, oferindu-ți astfel puterea și flexibilitatea de a realiza proiecte într-un mod profesional.

Această bormașină beneficiază de tehnologia avansată a motoarelor fără perii, care oferă performanțe revoluționare: mai multă putere, un cuplu mai mare, o durată de funcționare mai lungă și o durată de viață mai îndelungată a motorului.

De asemenea, această unealtă dispune și de tehnologia Keep Cool pentru acumulatori, care gestionează în mod activ temperatura, menținând celulele reci, astfel încât acestea să nu se supraîncălzească: asigură astfel mai multă energie, o durată de funcționare mai lungă și o durată de viață mai îndelungată a acumulatorilor.

Acumulatorul Erbauer de 4,0 Ah, care beneficiază de tehnologia Keep Cool, asigură o durată de funcționare cu 25% mai lungă decât un acumulator standard fără această tehnologie. Totodată, acumulatorul se încarcă la 100% în 50 de minute pentru a putea termina proiectele într-un timp cât mai scurt.  

Mașina de înșurubat cu impact Erbauer dispune de o lumină cu LED activată prin declanșator, pentru ca tu să te poți bucura de o experiență mai plăcută atunci când lucrezi.  Această lumină cu LED te poate ajuta să luminezi zona de lucru pentru o găurire precisă.

Mașina de înșurubat cu impact Erbauer dispune de o agățătoare pentru curea comodă, pentru a o putea purta cu tine oriunde ai nevoie, plus un mâner moale pentru o utilizare cât mai confortabilă.

Această mașină de înșurubat cu impact satisface și cele mai exigente cerințe de strângere și desfacerea a șuruburilor în diverse domenii de activitate.

Folosind uneltele Erbauer obții rezultate profesionale, indiferent de proiectele de amenajare sau îmbunătățire pe care le ai în locuința ta. Descopera toata gama Erbauer.

te-ar mai putea interesa

Tăiere de dimensiuni mari Tăiere de dimensiuni mari
Pentru a duce la bun sfârșit un proiect, ai nevoie de instrumentele potrivite. Acest lucru deosebește meșterii adevărați de simplii amatori, iar atunci când spunem meșteri nu ne referi...
citește mai mult
Ciocanul, o unealtă indispensabilă din trusa ta de scule Ciocanul, o unealtă indispensabilă din trusa ta de scule
Încă din copilărie, suntem fascinați de meșterii din viața noastră, fie că este vorba despre un bunic, tatăl, fratele sau un vecin priceput, cu toții avem acea persoană care ne-a inspirat ac...
citește mai mult
O unealtă complexă de tăiere O unealtă complexă de tăiere
Un meșter va fi mereu pregătit pentru orice, indiferent de situație; desigur, acesta va avea nevoie de o unealtă de încredere pentru a putea tăia diferite materiale. Însă nu orice tip...
citește mai mult
Un meșter mereu pregătit Un meșter mereu pregătit
Un meșter desăvârșit este acela care la orice moment al zilei și indiferent de situație este mereu pregătit. El are întotdeauna câte o soluție pentru orice problemă, oricât...
citește mai mult
Nivela, accesoriul care face diferența Nivela, accesoriul care face diferența
Imaginează-ți că ai stat o zi întreagă să fixezi galeria pentru ferestrele din sufragerie și ai început să instalezi perdelele din mătase, moment în care observi că noile tale pe...
citește mai mult
Măsoară cu precizie orice proiect Măsoară cu precizie orice proiect
O trusă de meșter nu este completă fără acea ruletă pe care te poți baza în orice proiect. Acest instrument este unul dintre primele folosite atunci când te afli în prima fază a...
citește mai mult