Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Încărcătorul rapid Erbauer 18V

Încărcătorul rapid Erbauer 18V

Se încarcă...

Încărcătorul 18V Erbauer este compatibil cu bateria Erbauer 18V - 2Ah. și oferă cu 25% mai mult timp de funcționare decât un acumulator obișnuit.

Acest acumulator beneficiază de un sistem de andocare simplu și asigură o durată de funcționare cu 25% mai lungă decât un acumulator standard. Bateria se încarcă 100% în doar 30 de minute, ceea ce-ți va permite să duci la bun sfârșit proiectele de calitate în cel mai scurt timp și să te poți bucura de o experiență cât mai plăcută în desfășurarea proiectelor tale.  

Acest acumulator poate alimenta mai multe unelte, oferindu-ți puterea și flexibilitatea de a realiza proiecte de calitate și în cel mai scurt timp.

Această baterie dispune de tehnologia avansată Keep Cool pentru acumulatori, care gestionează activ temperatura, păstrând celulele suficient de reci pentru a nu se supraîncălzi, oferind în același timp mai multă putere, timp de funcționare și durată mai îndelungate.

Folosind uneltele Erbauer obții rezultate profesionale, indiferent de proiectele de amenajare sau îmbunătățire pe care le ai în locuința ta. Descopera toata gama de unelte Erbauer.

 

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360