Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Fierăstrăul circular Ebauer 1400 W, 165 mm

Fierăstrăul circular Ebauer 1400 W, 165 mm

Fierăstrăul circular îi este folositor oricărui meșter, indiferent dacă este folosit pentru redimensionarea lemnului sau pentru tăierea și pregătirea acestuia pentru diferite întrebuințări. Fierăstrăul circular poate tăia lemne cu diferite diametre într-un timp extrem de scurt pentru că este echipat cu lame ascuțite și rotunde care pot pătrunde repede lemnul.

Noi îți recomandăm fierăstrăul circular Erbauer 1400 W, 165 de mm, care beneficiază de o adâncime de tăiere care se reglează rapid, dispune de porturi accesibile de schimbare a periilor pentru o înlocuire ușoară a acestora , dar și de un port și adaptor de aspirator pentru a menține zona de lucru fără praf.

Fierăstrăul circular Erbauer dispune și de o mandrină fără cheie de 13 mm, și, totodată, de apărătoare ușoare din aluminiu și oțel pentru protecție și durabilitate, pentru a te bucura de o experiență cât mai plăcută la locul de muncă sau în desfășurarea proiectelor din locuinta ta.

Folosind uneltele Erbauer obții rezultate profesionale, indiferent de proiectele de amenajare sau îmbunătățire pe care le ai în locuința ta. Descopera toata gama Erbauer.

te-ar mai putea interesa

Ferăstrău circular fără perii Erbauer EXT de 18 V – unitate simplă Ferăstrău circular fără perii Erbauer EXT de 18 V – unitate simplă
Ferăstrăul circular este folositor oricărui meșter, fie că este vorba despre redimensionarea lemnului, tăierea și pregătirea acestuia pentru diferite întrebuințări. Ferăstrăul circular nu trebui...
citește mai mult