Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Ferăstrău fără perii Erbauer EXT de 18 V – unitate simplă

Ferăstrău fără perii Erbauer EXT de 18 V – unitate simplă

Se încarcă...

Ferăstrăul fără perii Erbauer de la Brico Depot face parte din sistemul cu un acumulator exterior. Acest acumulator poate alimenta mai multe unelte și îți poate oferi puterea și flexibilitatea de a vă realiza orice proiect într-un timp record.

Tehnologia avansată a motoarelor fără perii oferă performanțe revoluționare: mai multă putere, un cuplu mai mare, o durată de funcționare mai lungă și o durată de viață mai îndelungată a motorului. Viteza acestui fierăstrău este variabilă, pentru ca tu să poți obține performanțe optime în proiecte cât mai diverse.

Fierăstrăul Erbauer fără perii dispune de o schimbare rapidă a lamelor fără unelte și beneficiază de reglarea unghiului de înclinare, cât și de un indicator cu LED care luminează zona de lucru pentru a-ți face munca mult mai ușoară și pentru a te ajuta să realizezi o găurire mult mai precisă.

De asemenea, fierăstrăul are un ventilator incorporat care dispune de o funcție care păstrează linia de tăiere fără rumeguș, iar aspiratorul și adaptorul din dotare menține spațiul de lucru fără praf.

Folosind uneltele Erbauer obții rezultate profesionale, indiferent de proiectele de amenajare sau îmbunătățire a locuinței pe care le ai. Descoperă toată gama de unelte electrice Erbauer.

 
Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360