Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Eficienta si rapiditatea unei masini de insurubat

Eficienta si rapiditatea unei masini de insurubat

Surubelnita cu impact este o unealta pe cat de inovativa, pe atat de folositoare amatorilor sau profesionistilor. Vom sintetiza caracteristicile principale care dovedesc utilitatea si noutatea surubelnitei cu impact.


Este construita pe un sistem special care reduce foarte mult fortele de torsiune aplicate pe incheietura mainii. Altfel spus daca ati incerca sa folositi pentru aceeasi operatiune o bormasina normala, s-ar observa foarte repede mai ales la operatiunile mai grele cum bormasina tinde sa se invarta in mana, fortand incheietura utilizatorului .
Acest model de surubelnita cu impact este dotata cu o baterie foarte eficienta, mica, usoara si care are un sistem de management avansat care controleaza descarcarea si ofera bateriei o durata de viata mai indelungata.


Sistemul Power X-Change, poate fi utilizata la toate produsele din familia Power X-Change.
Mecanism de impact intervine foarte eficient la strangerea usoara a suruburilor mari sau lungi.


Deasemenea este extrem de folositor la desfacerea suruburilor care sunt gripate sau pentru care ar fi nevoie de o forta mare intr-un sistem clasic de desfacere cu surubelnita de mana.
Motorul acestei surubelnite cu impact este foarte puternic, rapid si eficient. Acest model de motor Triathlon ajuta utilizatorul sa realizeze operatiunea repede si fara efort.
Design-ul uneltei este gandit in jurul unor suprafete ergonomice tip SoftGrip, pentru a se putea mula eficient pe orice model de mana indiferent de marime.
Surubelnita cu impact este dotata si cu 3 leduri pentru a avea o buna iluminare in zona de insurubare.


Butonul de actionare al uneltei este gandit cu un controlul precis al vitezei pentru reglajul fin in cadrul lucrarilor delicate.
Carcasa este robusta din aluminiu si este protejata de suporturi din cauciuc. Pe carcasa se poate atasa si o clema metalica care faciliteaza prinderea surubelnitei la curea, pentru a avea acces rapid si practic ori de cate ori este nevoie.


Incarcarea bateriei se realizeaza ultra rapid multumita incarcatorului de mare viteza. Sistemul Power X-Change permite incarcarea oricarei baterii in mai putin de 30 minute. Fiecare baterie are un indicator de stare pentru incarcare, astfel ca putem verifica in orice moment nivelul de incarcare al bateriei.
 

te-ar mai putea interesa

Tăiere de dimensiuni mari Tăiere de dimensiuni mari
Pentru a duce la bun sfârșit un proiect, ai nevoie de instrumentele potrivite. Acest lucru deosebește meșterii adevărați de simplii amatori, iar atunci când spunem meșteri nu ne referi...
citește mai mult
Ciocanul, o unealtă indispensabilă din trusa ta de scule Ciocanul, o unealtă indispensabilă din trusa ta de scule
Încă din copilărie, suntem fascinați de meșterii din viața noastră, fie că este vorba despre un bunic, tatăl, fratele sau un vecin priceput, cu toții avem acea persoană care ne-a inspirat ac...
citește mai mult
O unealtă complexă de tăiere O unealtă complexă de tăiere
Un meșter va fi mereu pregătit pentru orice, indiferent de situație; desigur, acesta va avea nevoie de o unealtă de încredere pentru a putea tăia diferite materiale. Însă nu orice tip...
citește mai mult
Un meșter mereu pregătit Un meșter mereu pregătit
Un meșter desăvârșit este acela care la orice moment al zilei și indiferent de situație este mereu pregătit. El are întotdeauna câte o soluție pentru orice problemă, oricât...
citește mai mult
Nivela, accesoriul care face diferența Nivela, accesoriul care face diferența
Imaginează-ți că ai stat o zi întreagă să fixezi galeria pentru ferestrele din sufragerie și ai început să instalezi perdelele din mătase, moment în care observi că noile tale pe...
citește mai mult
Măsoară cu precizie orice proiect Măsoară cu precizie orice proiect
O trusă de meșter nu este completă fără acea ruletă pe care te poți baza în orice proiect. Acest instrument este unul dintre primele folosite atunci când te afli în prima fază a...
citește mai mult