Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Eficienta si rapiditatea unei masini de insurubat

Eficienta si rapiditatea unei masini de insurubat

Se încarcă...

Surubelnita cu impact este o unealta pe cat de inovativa, pe atat de folositoare amatorilor sau profesionistilor. Vom sintetiza caracteristicile principale care dovedesc utilitatea si noutatea surubelnitei cu impact.


Este construita pe un sistem special care reduce foarte mult fortele de torsiune aplicate pe incheietura mainii. Altfel spus daca ati incerca sa folositi pentru aceeasi operatiune o bormasina normala, s-ar observa foarte repede mai ales la operatiunile mai grele cum bormasina tinde sa se invarta in mana, fortand incheietura utilizatorului .
Acest model de surubelnita cu impact este dotata cu o baterie foarte eficienta, mica, usoara si care are un sistem de management avansat care controleaza descarcarea si ofera bateriei o durata de viata mai indelungata.


Sistemul Power X-Change, poate fi utilizata la toate produsele din familia Power X-Change.
Mecanism de impact intervine foarte eficient la strangerea usoara a suruburilor mari sau lungi.


Deasemenea este extrem de folositor la desfacerea suruburilor care sunt gripate sau pentru care ar fi nevoie de o forta mare intr-un sistem clasic de desfacere cu surubelnita de mana.
Motorul acestei surubelnite cu impact este foarte puternic, rapid si eficient. Acest model de motor Triathlon ajuta utilizatorul sa realizeze operatiunea repede si fara efort.
Design-ul uneltei este gandit in jurul unor suprafete ergonomice tip SoftGrip, pentru a se putea mula eficient pe orice model de mana indiferent de marime.
Surubelnita cu impact este dotata si cu 3 leduri pentru a avea o buna iluminare in zona de insurubare.


Butonul de actionare al uneltei este gandit cu un controlul precis al vitezei pentru reglajul fin in cadrul lucrarilor delicate.
Carcasa este robusta din aluminiu si este protejata de suporturi din cauciuc. Pe carcasa se poate atasa si o clema metalica care faciliteaza prinderea surubelnitei la curea, pentru a avea acces rapid si practic ori de cate ori este nevoie.


Incarcarea bateriei se realizeaza ultra rapid multumita incarcatorului de mare viteza. Sistemul Power X-Change permite incarcarea oricarei baterii in mai putin de 30 minute. Fiecare baterie are un indicator de stare pentru incarcare, astfel ca putem verifica in orice moment nivelul de incarcare al bateriei.
 

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360