Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Compresorul, accesoriul practic ce nu trebuie sa-ti lipseasca nici din casa, nici din portbagaj

Compresorul, accesoriul practic ce nu trebuie sa-ti lipseasca nici din casa, nici din portbagaj

Se încarcă...
De cate ori nu ti s-a intamplat sa vrei sa iesi cu bicicleta dar rotile sa-i fie dezumflate, sau sa ai nevoie de umflarea rotilor de la masina? Cu un accesoriu practic si usor de folosit, astfel de situatii se rezolva in cateva secunde.
 
Rotile de la masina, rotile de la bicicleta, mingile, salteaua gonflabila si lista de lucruri la care iti este util un compresor poate continua. Pompa manuala implica efort si timp pierdut, in vreme ce cu ajutorul compresorului electric poti umfla si rotile de la masina, si pe cele de la bicicleta, dar si alte accesorii care au nevoie de aer in numai cateva secunde.

Care este principiul de functionare al compresorului
 
Avantajele utilizarii unui compresor
 
Ce costuri implica


Care este principiul de functionare al compresorului

Compresorul functioneaza cu ajutorul unui motoras electric si al unui piston. Acesta comprima aerul intr-un mic recipient de unde este pompat in obiectul ce trebuie umflat cu aer. Este simplu, rapid si nu implica decat apasarea unui buton.

Avantajele utilizarii unui compresor

Compresorul electric poate fi utilizat pentru toate obiectele care functioneaza pe baza de aer comprimat. Asadar, acasa, pe sosea, la mare sau la munte compresorul nu trebuie sa lipseasca din portbagajul masinii.

Un alt avantaj incontestabil este faptul ca este rapid si nu implica niciun efort. Doar introduci stecherul in priza si actionezi butonul „Start” al compresorului. In cateva secunde, roata de bicicleta sau de masina, salteaua pneumatica si mingea de fotbal vor fi umflate. Functioneaza bine indiferent de pozitia in care este tinut, are dimensiuni reduse si nu va ocupa mult loc nici in casa si nici in portbagaj.

Ce poti umfla cu ajutorul unui compresor:
• Rotile de la bicicleta
• Rotile de la masina
• Mingile de fotbal/baschet/volei/handbal
• Saltelele de plaja sau saltelele gonflabile de interior
• Colacele si alte accesorii flotante pentru inot

Intr-o gospodarie care dispune de apa curenta datorita unui hidrofor, compresorul este si mai util. Cu ajutorul lui poti reface perna de aer a hidorofrului, fara sa mai chemi instalatorul.

Ce costuri implica

In afara de costul initial de cumparare, un compresor electric rapid nu necesita alte cheltuieli. Folosit ca la carte, el trece cu brio testul timpului, putand astfel sa beneficiezi de el ani la rand. Consumul de curent electric nu este nicidecum unul considerabil, mai ales ca nu il vei folosi in fiecare zi, ci doar in momente cheie, cand ai nevoie de el ca de „aer”. De altfel, nici costul de achizitie nu este unul ridicat, mai ales in cazul unui astfel de compresor pentru utilizarea in gospodarie, care are dimensiuni reduse si este portabil.

Dupa cum vezi, un accesoriu se poate dovedi extrem de util intr-o casa. El este util atat cand pleci la drum, pentru anvelope, dar si in casa, pentru diverse accesorii pneumatice. In clipul de mai jos poti vedea exact cum functioneaza si cat de util iti este:
Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360