Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Ce este o suflanta cu aer cald si ce intrebuintari are

Ce este o suflanta cu aer cald si ce intrebuintari are

Se încarcă...
Pregatirea suprafetelor care trebuie vopsite este o operatiune necesara, daca vrei ca lucrurile sa iasa perfect. Dar ce faci atunci cand vrei sa reconditionezi un obiect deja vopsit? Indepartarea vechiului stat de vopsea poate fi dificila. Spaclul sau smirghelul sunt greu de folosit pe vopsea veche si arsa de soare, de exemplu, asa ca te vei lasa repede pagubas.
 
Tocmai de aceea oamenii practici trebuie sa aiba in arsenal si o suflanta cu aer cald. Un dispozitiv foarte practic, cu trei trepte de caldura si cu o temperatura care poate atinge chiar si 600 de grade Celsius. Este foarte usor de folosit, chiar si fara un tutorial la indemana. In acest fel, in doar cateva minute, vei reusi sa indepartezi vopseaua veche pana la materialul de baza. Suflanta este prevazuta si cu un sistem de control permanent al caldurii, astfel ca nu se va incalzi excesiv.
 
Cum functioneaza suflanta cu aer cald
 
Rezultatele pe care le poti obtine
 
Avantajele unei suflante cu aer cald
 
Costurile de intretinere a unei suflante cu aer cald


Cum functioneaza suflanta cu aer cald

Suflanta este prevazuta cu rezistente electrice si cu un miniventilator foarte puternic. Cand este pornit aparatul, rezistentele se incing pana la temperatura setata, iar ventilatorul va impinge aer peste ele. Astfel, aerul care iese din aparat va ajunge chiar si la temperaturi de 600 de grade Celsius.

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci stecherul suflantei in priza si sa apesi butonul de start. Asteapta cateva secunde, pana cand aerul se incalzeste, si apropie suflanta de suprafata de pe care vrei sa indepartezi vopseaua. In scurt timp vei observa cum vopseaua veche se incalzeste si incepe sa se umfle. Dupa ce vopseaua s-a umflat, poti indeparta suflanta. Ia acum un spaclu si razuieste pur si simplu vopseaua, pana cand ajungi la material. Repeta operatiunea pe toata suprafata obiectului pe care il doresti curatat si, in scurt timp, acesta va fi gata pentru revopsit.

Rezultatele pe care le poti obtine

Suprafetele tratate cu o suflanta vor ramane curate. Iar aceasta operatiune va fi simplu de realizat, ca o joaca de copii. Suflanta cu aer cald de la   este un dispozitiv de neinlocuit in orice proiect de revopsire. Chit ca suprafata este din lemn sau metal.
In plus, poate fi intrebuintata si la indepartarea tapetului de pe pereti sau a autocolantelor. Iar curatarea gratarului va deveni o activitate chiar placuta cu un astfel de aparat la indemana.

Avantajele unei suflante cu aer cald

Daca argumentele de mai sus nu te-au convins, este timpul sa trecem in revista si avantajele unui astfel de aparat:
• In primul rand spaclul sau smirghelul nu te vor ajuta prea mult. Chiar daca ai o rabdare de fier, este greu sa indepartezi vopseaua veche, intarita si arsa de soare de pe suprafete mari. O suflanta cu aer cald face minuni;
• Iti economiseste timp si te scuteste de un efort considerabil;
• Obiectele pe care le vei vopsi, dupa ce ai indepartat in intregime vopseaua veche de pe ele, vor arata ca noi;
• Daca esti amator al sporturilor de iarna, un astfel de aparat te ajuta si la ceruirea si deceruirea suprafetelor de alunecare ale schiurilor.

Costurile de intretinere a unei suflante cu aer cald

Fiind un dispozitiv electric, o suflanta cu aer cald de la   nu are costuri de intretinere, daca respecti cu strictete instructiunile producatorului. In acest sens te poti sfatui si cu un consultant Praktier, pe care il gasesti la simpla vizita in magazin.
Este timpul sa intri si tu in grupul oamenilor practici, cu un astfel de aparat. Fara ajutorul unei suflante cu aer cald, vei intampina dificultati in proiectele tale. Iar rezultatul va avea de suferit, mai ales la capitolul calitate.
Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360