Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Bormașină Erbauer EXT cu motor fără perii, de 18 V, 4 Ah

Bormașină Erbauer EXT cu motor fără perii, de 18 V, 4 Ah

Bormașina sau mașina de găurit este una dintre cele mai populare unelte din casele oamenilor. Aceasta unealtă este acționată de un motor electric care găurește prin sfredelire diferite materiale.

Bormașina este cea mai importantă unealtă în executarea lucrărilor de bricolaj, mai ales că acesteia i se pot pune diverse accesorii, nu doar de găurit, ci și de șlefuit, periat și frezat. Indiferent dacă ești profesionist sau nu, bormașina trebuie să fie nelipsită din geanta cu unelte din casa ta.

Noi îți recomandăm bormașina Erbauer EXT cu motor fără perii, de 18 V, 4 Ah de la Brico Depot. Această bormașină face parte din sistemul cu acumulator exterior, acumulator care poate deservi mai multe unelte și care îți poate oferi puterea și felexibilitatea de a iti face treaba mult mai bine.

Bormașina Erbauer beneficiază de tehnologia avansată a motoarelor fără perii, tehnologie care oferă performanțe revoluționare: mai multă putere, un cuplu mai mare, o durată de funcționare mai lungă și o durată de viață mai îndelungată a motorului.

De asemenea, această bormașină dispune și de tehnologia Keep Cool pentru acumulatori, care gestionează activ temperatura, păstrând celulele suficient de reci pentru a nu se supraîncălzi, oferind mai multă putere, timp de funcționare și durată mai îndelungate a acumulatorilor.

Acumulatorul Erbauer al bormașinii dispune de 4,0 Ah și tehnologia Keep Cool asigură o durată de funcționare cu 25% mai lungă decât un acumulator standard fără tehnologia Keep Cool. Acumulatorul se încarcă 100% în doar 50 de minute, iar mandrina de metal fără cheie, de 13 mm, te va ajuta să schimbi capătul cu o singură mână. Aceasta autoblochează axul pentru a permite fixarea unor capete de mărime mai mare și mai rezistente să fie manevrate cu ușurință.  

Bormașina Erbauer beneficiază de o lumină cu LED care poate fi activată cu declanșator și care luminează zona de lucru pentru ca tu să te poți bucura de o găurire mai precisă și pentru a avea o experiență cât mai plăcută la locul de muncă sau în timpul desfășurării proiectelor din casa ta.

De asemena, bormașina vine odată cu agățătoare pentru cureaua comodă, pentru a o putea purta mai ușor peste tot unde ai nevoie, iar mânerul moale va face utilizarea ei mult mai confortabilă.

Folosind uneltele Erbauer obții rezultate profesionale, indiferent de proiectele de amenajare sau îmbunătățire pe car ele ai în locuința ta. Descopera toata gama Erbauer.

 

te-ar mai putea interesa

Tăiere de dimensiuni mari Tăiere de dimensiuni mari
Pentru a duce la bun sfârșit un proiect, ai nevoie de instrumentele potrivite. Acest lucru deosebește meșterii adevărați de simplii amatori, iar atunci când spunem meșteri nu ne referi...
citește mai mult
Ciocanul, o unealtă indispensabilă din trusa ta de scule Ciocanul, o unealtă indispensabilă din trusa ta de scule
Încă din copilărie, suntem fascinați de meșterii din viața noastră, fie că este vorba despre un bunic, tatăl, fratele sau un vecin priceput, cu toții avem acea persoană care ne-a inspirat ac...
citește mai mult
O unealtă complexă de tăiere O unealtă complexă de tăiere
Un meșter va fi mereu pregătit pentru orice, indiferent de situație; desigur, acesta va avea nevoie de o unealtă de încredere pentru a putea tăia diferite materiale. Însă nu orice tip...
citește mai mult
Un meșter mereu pregătit Un meșter mereu pregătit
Un meșter desăvârșit este acela care la orice moment al zilei și indiferent de situație este mereu pregătit. El are întotdeauna câte o soluție pentru orice problemă, oricât...
citește mai mult
Nivela, accesoriul care face diferența Nivela, accesoriul care face diferența
Imaginează-ți că ai stat o zi întreagă să fixezi galeria pentru ferestrele din sufragerie și ai început să instalezi perdelele din mătase, moment în care observi că noile tale pe...
citește mai mult
Măsoară cu precizie orice proiect Măsoară cu precizie orice proiect
O trusă de meșter nu este completă fără acea ruletă pe care te poți baza în orice proiect. Acest instrument este unul dintre primele folosite atunci când te afli în prima fază a...
citește mai mult