Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Bormașină Erbauer EXT cu motor fără perii, de 18 V, 4 Ah

Bormașina sau mașina de găurit este una dintre cele mai populare unelte din casele oamenilor. Aceasta unealtă este acționată de un motor electric care găurește prin sfredelire diferite materiale.

Bormașina este cea mai importantă unealtă în executarea lucrărilor de bricolaj, mai ales că acesteia i se pot pune diverse accesorii, nu doar de găurit, ci și de șlefuit, periat și frezat. Indiferent dacă ești profesionist sau nu, bormașina trebuie să fie nelipsită din geanta cu unelte din casa ta.

Noi îți recomandăm bormașina Erbauer EXT cu motor fără perii, de 18 V, 4 Ah de la Brico Depot. Această bormașină face parte din sistemul cu acumulator exterior, acumulator care poate deservi mai multe unelte și care îți poate oferi puterea și felexibilitatea de a iti face treaba mult mai bine.

Bormașina Erbauer beneficiază de tehnologia avansată a motoarelor fără perii, tehnologie care oferă performanțe revoluționare: mai multă putere, un cuplu mai mare, o durată de funcționare mai lungă și o durată de viață mai îndelungată a motorului.

De asemenea, această bormașină dispune și de tehnologia Keep Cool pentru acumulatori, care gestionează activ temperatura, păstrând celulele suficient de reci pentru a nu se supraîncălzi, oferind mai multă putere, timp de funcționare și durată mai îndelungate a acumulatorilor.

Acumulatorul Erbauer al bormașinii dispune de 4,0 Ah și tehnologia Keep Cool asigură o durată de funcționare cu 25% mai lungă decât un acumulator standard fără tehnologia Keep Cool. Acumulatorul se încarcă 100% în doar 50 de minute, iar mandrina de metal fără cheie, de 13 mm, te va ajuta să schimbi capătul cu o singură mână. Aceasta autoblochează axul pentru a permite fixarea unor capete de mărime mai mare și mai rezistente să fie manevrate cu ușurință.  

Bormașina Erbauer beneficiază de o lumină cu LED care poate fi activată cu declanșator și care luminează zona de lucru pentru ca tu să te poți bucura de o găurire mai precisă și pentru a avea o experiență cât mai plăcută la locul de muncă sau în timpul desfășurării proiectelor din casa ta.

De asemena, bormașina vine odată cu agățătoare pentru cureaua comodă, pentru a o putea purta mai ușor peste tot unde ai nevoie, iar mânerul moale va face utilizarea ei mult mai confortabilă.

Folosind uneltele Erbauer obții rezultate profesionale, indiferent de proiectele de amenajare sau îmbunătățire pe car ele ai în locuința ta. Descopera toata gama Erbauer.

 

te-ar mai putea interesa

Ciocan rotopercutor SDS Plus erbauer EXT 18V fără perii – unitate simplă
Ciocanul rotopercutor este o mașină-unealtă cu burghiu care acționează printr-o succesiune repetată de lovituri. Cu ajutorul acestor ciocane rotopercutoare, un meșter acționează puternic și repede
citește mai mult
Ferăstrău circular fără perii Erbauer EXT de 18 V – unitate simplă
Ferăstrăul circular este folositor oricărui meșter, fie că este vorba despre redimensionarea lemnului, tăierea și pregătirea acestuia pentru diferite întrebuințări. Ferăstrăul circular
citește mai mult
Unealta multifuncțională fără perii Erbauer EXT de 18 V – unitate simplă
De ce să-ți achiziționezi o unealtă în funcție de ceea ce trebuie să realizezi în proiectul tău, când poți economisi mult achiziționându-ți doar o unealtă care să le
citește mai mult
Polizor unghiular fără perii Erbauer EXT de 18 V – unitate simplă
Polizorul unghiular sau flexul este o unealtă portativă, destinată lucrărilor în construcții și prelucrarea materialelor, dar poate fi folosită și în proiectele pe care le realizezi
citește mai mult
Ferăstrău fără perii Erbauer EXT de 18 V – unitate simplă
Ferăstrăul fără perii Erbauer de la Brico Depot face parte din sistemul cu un acumulator exterior. Acest acumulator poate alimenta mai multe unelte și îți poate oferi puterea și flexibilitatea
citește mai mult
Bateria Erbauer 18V 5.0 Ah
Bateria 18 V 5.0 Ah Erbauer poate alimenta mai multe unelte, oferindu-ți puterea și flexibilitatea de a realiza proiecte de calitate și în cel mai scurt timp. Această baterie dispune de tehnologia
citește mai mult