Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Bormașină Erbauer EXT cu motor fără perii, de 18 V, 4 Ah

Bormașină Erbauer EXT cu motor fără perii, de 18 V, 4 Ah

Se încarcă...

Bormașina sau mașina de găurit este una dintre cele mai populare unelte din casele oamenilor. Aceasta unealtă este acționată de un motor electric care găurește prin sfredelire diferite materiale.

Bormașina este cea mai importantă unealtă în executarea lucrărilor de bricolaj, mai ales că acesteia i se pot pune diverse accesorii, nu doar de găurit, ci și de șlefuit, periat și frezat. Indiferent dacă ești profesionist sau nu, bormașina trebuie să fie nelipsită din geanta cu unelte din casa ta.

Noi îți recomandăm bormașina Erbauer EXT cu motor fără perii, de 18 V, 4 Ah de la Brico Depot. Această bormașină face parte din sistemul cu acumulator exterior, acumulator care poate deservi mai multe unelte și care îți poate oferi puterea și felexibilitatea de a iti face treaba mult mai bine.

Bormașina Erbauer beneficiază de tehnologia avansată a motoarelor fără perii, tehnologie care oferă performanțe revoluționare: mai multă putere, un cuplu mai mare, o durată de funcționare mai lungă și o durată de viață mai îndelungată a motorului.

De asemenea, această bormașină dispune și de tehnologia Keep Cool pentru acumulatori, care gestionează activ temperatura, păstrând celulele suficient de reci pentru a nu se supraîncălzi, oferind mai multă putere, timp de funcționare și durată mai îndelungate a acumulatorilor.

Acumulatorul Erbauer al bormașinii dispune de 4,0 Ah și tehnologia Keep Cool asigură o durată de funcționare cu 25% mai lungă decât un acumulator standard fără tehnologia Keep Cool. Acumulatorul se încarcă 100% în doar 50 de minute, iar mandrina de metal fără cheie, de 13 mm, te va ajuta să schimbi capătul cu o singură mână. Aceasta autoblochează axul pentru a permite fixarea unor capete de mărime mai mare și mai rezistente să fie manevrate cu ușurință.  

Bormașina Erbauer beneficiază de o lumină cu LED care poate fi activată cu declanșator și care luminează zona de lucru pentru ca tu să te poți bucura de o găurire mai precisă și pentru a avea o experiență cât mai plăcută la locul de muncă sau în timpul desfășurării proiectelor din casa ta.

De asemena, bormașina vine odată cu agățătoare pentru cureaua comodă, pentru a o putea purta mai ușor peste tot unde ai nevoie, iar mânerul moale va face utilizarea ei mult mai confortabilă.

Folosind uneltele Erbauer obții rezultate profesionale, indiferent de proiectele de amenajare sau îmbunătățire pe car ele ai în locuința ta. Descopera toata gama Erbauer.

 
Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360