Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Bormașină cu percuție Erbauer 800 W cu 2 viteze

Bormașină cu percuție Erbauer 800 W cu 2 viteze

Se încarcă...

În timp ce bormașinile obișnuite se folosesc la găurirea lemnului, metalului sau a materialelor plastice, în general la găurirea materialelor mai moi, bormașinile cu percuție te vor ajuta să găurești materiale precum betonul, piatra sau cărămida, dar sistemul de percuție este limitat atunci când vine vorba de materiale mai dure. De aceea, veți avea novoie de o unealtă care să poată da găuri și în cel mai dur material, adică de un rotopercutor.

Dar ce-ați spune de o bormașină cu o funcție multiplă 2 în 1, care asigură un mod rapid de a face schimbul între ciocanul rotopercutor și burghiu? Bormașina cu percuție Erbauer 800W cu 2 viteze beneficiază de această funcție.

Folosind uneltele Erbauer obții rezultate profesionale, indiferent de proiectele de amenajare sau îmbunătățire a locuinței pe care le ai. Mai multe detalii despre gama de unelte Erbauer 

Bormașina cu percuție Erbauer are o mandrină din metal cu cheie pentru utilizare intensă, suportă capete cu diametre mari și oferă o prindere  stabilă a capătului, pentru o muncă riguroasă. De asemenea, are 2 trepte de viteză pentru a potrivi viteza cu operațiunea proiectului in lucru.

Bormașina cu percuție Erbauer are o viteză mare de percuție – de 0-19200 bătăi/minut și 0-54400 bătăi/minut. Aceasta beneficiază și de o carcasă protectoare de metal pentru cutia de viteze, pentru un plus de durabilitate.

În plus, bormașina cu percuție Erbauer dispune și de o riglă cu limitator de adâncime reglabil pentru o găurire precisă. Acest limitator vă va împiedica să realizați găuri la o adâncime mai mare decât aveți nevoie.

Dacă îți dorești rezultate de care să fii mândru și pentru a te bucura de o experiență mai plăcută la locul de muncă sau în timpul proiectelor din casa ta, alege bormașina cu percuție Erbauer 800W cu 2 viteze.

Folosind uneltele Erbauer obții rezultate profesionale, indiferent de proiectele de amenajare sau îmbunătățire pe care le ai în locuința ta.

 
Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360