Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Bateria Erbauer 18V 5.0 Ah

Bateria Erbauer 18V 5.0 Ah

Se încarcă...
915 vizualizări

Bateria 18 V 5.0 Ah Erbauer poate alimenta mai multe unelte, oferindu-ți puterea și flexibilitatea de a realiza proiecte de calitate și în cel mai scurt timp.

Această baterie dispune de tehnologia avansată Keep Cool pentru acumulatori, care gestionează activ temperatura, păstrând celulele suficient de reci pentru a nu se supraîncălzi, oferind în același timp mai multă putere, timp de funcționare și durată mai îndelungate.

Bateria Erbauer cu tehnologia Keep Cool asigură o durată de funcționare cu 25% mai lungă decât un acumulator standard Erbauer fără această tehnologie. Bateria se încarcă 100% în doar 60 de minute, ceea ce-ți va permite să duci la bun sfârșit proiectele de calitate în cel mai scurt timp.

Folosind uneltele Erbauer obții rezultate profesionale, indiferent de proiectele de amenajare sau îmbunătățire pe care le ai în locuința ta. Descopera toată gama de unelte electrice Erbauer.

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360