Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Campania #AdioFrig aduce căldură în casa ta

Campania #AdioFrig aduce căldură în casa ta

Campania #AdioFrig aduce căldura în casa ta

O temperatură optimă în fiecare cameră din locuință ne aduce confort atât nouă, cât și celor dragi. Tocmai de aceea, este foarte important să ne pregătim din timp pentru sezonul rece și să alegem cele mai bune soluții în materie de încălzire. Frigul din casă alungă buna dispoziție și favorizează oboseala, deci scade productivitatea.

Tocmai de aceea, Brico Depot s-a pregătit din timp pentru iarnă. Știm că lucrăm cu meșteri iscusiți, așa că nu ne dorim să fim luați prin surprindere.

Noi ne-am propus să-ți păstrăm vara în casă pe durata întregului an, dar nu orice vară, ci una blândă, în care toată familia să se simtă confortabil, iar oaspeții să revină întotdeauna cu drag. Cum putem face acest lucru? Simplu, îți punem la dispoziție cele mai eficiente sisteme de încălzire, prin campania #AdioFrig!

Ce avantaje îți vor aduce acestea?

Vei putea sta îmbrăcat așa cum îți dorești

 

În tricou, în cămașă, în pantalonii aceia comozi pe care i-ai primit Crăciunul trecut, dar atunci era prea frig încât să îi poți purta, tocmai din pricina centralei vechi care nu făcea față.

Cei mici vor avea cortul mult visat

 

Îți amintești de cortul pe care îl construiai în casă atunci când erai copil? Găseai câțiva ‘’stâlpi de rezistență’’ formați din scaune, acopereai totul cu o pătură, iar ‘’fortăreața’’ ta era gata să te găzduiască pe toată durata iernii. Acolo îți păstrai jucăriile preferate și te retrăgeai atunci când lumea din jurul tău nu îți era pe plac.

Ei bine, tradiția trebuie dusă mai departe, iar juniorii tăi vor fi cu siguranță încântați să afle din secretele copilăriei tale. Se vor putea juca pe jos fără ca tu să fii îngrijorat că podeaua nu este suficient de bine încălzită.

Oaspeții vor reveni cu drag

O casă în care frigul parcă îți intră pe sub piele nu va face pe nimeni să se simtă confortabil, mai ales pe oaspeții tăi care cu siguranță vor aștepta o atmosferă caldă și primitoare. Cu un sistem de încălzire de calitate, te vei ridica la așteptările lor și îi vei face să revină cu drag de fiecare dată.

Îți punem la dispoziție aparate pentru recircularea aerului, radiatoare sau centrale termice și, pentru călătoriile în sezonul rece, îți propunem produsele din gama de încălzire mobilă: aeroterme, calorifere mobile sau radiatoare.

De exemplu, o alegere excelentă pentru tine și cei dragi este centrala pe gaz de la Ferroli, cu cod Brico 137185. Aceasta poate încălzi o suprafață de până la 120 m2, are un consum de gaz de min./max.: 2,64 m³/h și vine cu un kit de evacuare inclus. Mai mult, se poate instala foarte rapid cu ajutorul instalatorilor iscusiți.

Până la urmă, este important să avem căldură în casă și în suflete. Confortul este unul dintre principalii factori care contribuie la armonie în sânul familiei, iar acest lucru trebuie asigurat din timp. Campania Brico Depot, #AdioFrig, te pregătește încă de pe acum pentru sezonul rece cu produse care mai de care mai avantajoase.

Acum că ai aflat cum poți spune Adio, frig!, nu mai rămâne decât să îți iei toate uneltele și materialele necesare ca să te apuci de proiect. Găsești tot ce ai nevoie în magazinele Brico Depot. Spor la treabă!

 

te-ar mai putea interesa

5 plante care îți pot aduce norocul, bogăția și sănătatea în casa ta 5 plante care îți pot aduce norocul, bogăția și sănătatea în casa ta
Poate știai deja că plantele te ajută să ai un aer mai curat în locuință: prin fotosinteză, ele absorb dioxidul de carbon și elimină oxigen. Probabil le folosești deja ca să îți decorezi c...
citește mai mult
Ce este asolamentul și ce beneficii poate aduce culturii de legume Ce este asolamentul și ce beneficii poate aduce culturii de legume
Indiferent dacă vrei să cultivi legume pe suprafețe mari sau doar într-o grădină, factori precum solul, umiditatea și lumina soarelui sunt esențiali pentru o recolta bogată. Însă, dacă vre...
citește mai mult
Noul catalog Brico Dépôt aduce primăvara în casa ta Noul catalog Brico Dépôt aduce primăvara în casa ta
Noul catalog Brico Dépôt vine exact la timpul potrivit. Știm cât este de important pentru tine căminul tău, astfel că, la Brico Dépôt, în perioada 11.03.2017 &nda...
citește mai mult
Brico Depôt anunță campania de soldări meseriașe Brico Depôt anunță campania de soldări meseriașe
În noul catalog Brico Depôt, profesioniștii și pasionații de bricolaj au la dispoziție mii de produse la reducere Oferta de produse poate fi consultată atât în catalogul d...
citește mai mult