Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Tunde iarba ușor și rapid cu mașina electrică de tuns iarbă de la Mac Allister

Tunde iarba ușor și rapid cu mașina electrică de tuns iarbă de la Mac Allister

Se încarcă...
1223 vizualizări

Credem că nimic nu se compară cu mirosul de iarbă proaspăt cosită. Parcă ne redă acel suflu de tinerețe, ne inspiră să fim creativi,  să ne simțim viguroși și energici. Natura, în general, ne induce o stare de bine și ne ajută să fim mai relaxați. Însă, ce ar fi dacă ne-am bucura în fiecare zi de acest sentiment eliberator? Dacă am avea chiar la noi acasă gazonul mult visat, pe care să călcăm desculți în orice moment al zilei.

 Culoarea verde a ierbii semnifică regenerarea și, cu cât ne vom îngriji mai tare de gazonul din grădina noastră, cu atât îi vom simți mai repede efectele benefice și armonia pe care o emană. Ți-aduci aminte când erai copil și alergai desculț prin iarbă? Acel sentiment unic de libertate și de lipsă de reguli poate fi simțit din nou, chiar în confortul creat în grădină. Dacă îți dorești ca spațiul verde din exteriorul casei tale să fie de vis, începe prin a te ocupa prima dată de tunsul ierbii. Acesta are un rol important în purificarea aerului și în schimbarea temperaturii și umidității. Ai să descoperi că un gazon neîngrijit ascunde multe lucruri dăunătoare pentru sănătatea ta și a celorlalți. Totodată, dacă ai un copil foarte energic, care își pierde jucăriile adesea, s-ar putea să rămâi uimit de faptul că broscuța lui preferată se afla, de fapt, undeva prin iarbă necosită, când tu o căutai prin toată casa.

 Așadar, dacă te-ai hotărât să tunzi gazonul simplu și ușor, poți apela cu încredere la noua mașină electrică de tuns iarba de la Mac Allister cu 1300 W și lățime de tăiere a gazonului (lamă) de 35cm, pe care o găsești în magazinele Brico Depôt. Această mașină are de asemenea funcție de mulcire, incluzând și un plug pentru reciclarea ierbii tăiate care va fi împrăștiată pe gazon, acționând astfel ca un fertilizator natural. Deci, va fi și mai ușor să ai o grădină mereu verde și fermecătoare!

Pentru a fi sigur că iarba are mărimea dorită, poți ajusta cu ușurință înălțimea de tăiere, pe un interval cuprins între 25mm și 75mm. De asemenea, mașina de tuns are un mâner pliabil, ce facilitează transportul și îți permite să o depozitezi facil și compact.

În ce privește sacul de colectare, acesta este confecționat dintr-un material textil, are o capacitate de 38 de litri și este și acesta pliabil. În plus, vei știi mereu exact când va trebui să golești sacul, mașina având un indicator de umplere a acestuia care anunță când sacul a atins capacitatea sa maximă de umplere. Noi recomandăm mașina de tuns iarba de la Mac Allister pentru a fi utilizată într-o grădină medie, aceasta acoperind o suprafață de aproximativ 400 m2.

Acum este mult mai ușor să tunzi gazonul cu mașina de tuns iarba de la Mac Allister pe care o poți găsi în magazinele Brico Depôt din țară. Te invităm să descoperi întreaga noastră gamă de unelte pentru grădinărit și suntem gata să-ți oferim sfaturile noastre ca să te ajutăm să ai o grădină așa cum ai visat!

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360