Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Trei idei de activități în familie, în sezonul cald

Trei idei de activități în familie, în sezonul cald

Se încarcă...

Vara e anotimpul perfect să petreci cât mai mult timp cu cei dragi și să experimentați numeroase activități în aer liber. Fie că vă place să mergeți cu bicicleta, să porniți în drumeții pe munte sau să aveți grijă de grădina cu flori sau legume, astfel de activități sunt ocazii minunate pentru cei mici de a face mișcare și a învața lucruri noi, într-un mod distractiv.


Cele mai importante aspecte de care trebuie să ai grijă sunt cele legate de protecția pielii și de siguranța celor mici. Iată câteva lucruri pe care să le ai în vedere:
• Folosește crema de protecție solară cu SPF mare (peste 50) și evită orele din mijlocul zilei, atunci când razele solare sunt cele mai puternice
• Folosește un spray anti-insecte dacă mergeți în parc sau în pădure
• Îmbrăcați-vă comod, cu haine lejere și deschise la culoare
• Luați întotdeauna la voi rezerve de apă pentru a va menține hidratați
• Țineți cont și de previziunile meteo atunci când plănuiți activități în aer liber și adăugați în bagaj pelerine de ploaie sau o umbrelă

Sport în inima orașului


 

Cei mici sunt interesați de mersul pe bicicletă sau pe role încă din primii ani. Aceste activități sunt benefice pentru sănătate și pot fi accesibile pentru majoritatea familiilor.
Copiii învață să meargă cu bicicleta mai ușor și fără evenimente neplăcute dacă alegi inițial o variantă cu roți ajutătoare. Iar dacă mersul pe role este cel care le face cu ochiul, nu uita de echipamentul de protecție corespunzător, care trebuie să includă cască, mănuși, genunchiere și cotiere.
Dacă plănuiți să mergeți cu bicicletele în parc în weekend, alegeți o alee lată și cu mai puțin trafic.


Aventurile pe munte

Deși drumețiile sunt printre cele mai distractive activități pentru copii, acestea pot deveni uneori obositoare. Înainte de a pleca la drum, asigură-te că ai planificat un itinerariu ușor de parcurs și pentru mezinii familiei.

Curioși din fire, copiii își vor dori ca aventura să nu se mai termine. De aceea, poate fi util să puneți la punct un plan împărțit pe zile și ore, care să includă și pauze dese pentru gustări și hidratare.
Echipamentul corespunzător (haine adecvate și încălțăminte comodă) și proviziile necesare (de la alimente până la baterii externe, lanterne sau walkie-talkies) se numără printre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le ai în vedere atunci când mergeți într-o drumeție în familie.


Micii grădinari


 

Setea de cunoaștere a celor mici nu se oprește doar la activitățile desfășurate în interiorul locuinței sau la informațiile pe care le acumulează la grădiniță sau la școală. Dacă ai în curte o grădină cu flori sau legume, folosește acest atu pentru o după-amiază productivă și interesantă.
Echipați-va cu mănuși, pălării și îmbrăcăminte comodă și nu uitați să folosiți o crema de protecție solară cu cel puțin 15 minute înainte de a ieși afară. Apoi, toată lumea este gata de o aventură chiar în curtea casei! Copiii pot ajuta la stropirea florilor sau a gazonului, la îndepărtarea buruienilor și chiar la alegerea legumelor pentru următoarea masă. Ei învață, astfel, informații folositoare despre îngrijirea legumelor și care este rolul acestora pentru un stil de viață sănătos.

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360