Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Pregătește colțul de relaxare din grădina ta cu mobilierul Denia

Pregătește colțul de relaxare din grădina ta cu mobilierul Denia

Se încarcă...

Vine căldura și ai uitat să îți pui la punct grădina? Știm deja că vecinii dau semne că vor să te viziteze în weekend, mai ales pentru că grădina ta este mai mare, iar prietenii de la bloc abia așteaptă să faceți un grătar împreună. Ai stabilit deja că veți petrece cu toții o zi împreună, în grădină, însă ai puțin timp la dispoziție să amenajezi spațiul.

Ce rămâne de făcut? Sfârșitul săptămânii e tot mai aproape, iar tu nu ai avut timp nici măcar să cauți pe internet câteva idei rapide pentru a-ți redecora spațiul exterior. Te întrebi cum îl poți transforma într-un refugiu confortabil? Stai fără grijă! Echipa Brico Depôt îți oferă soluția!

Gama de mobilă de exterior DENIA se pliază foarte bine cerințelor tale. Da, se pliază! Pentru musafirii de ultim moment sau pentru cei întârziați, poți scoate rapid asul din mânecă, și anume scaunele pliante din lemn de Acacia. De asemenea, nu doar scaunele se pot instala ușor și rapid, ci și masa, șezlongul, sau băncuța fără spătar. Este la îndemâna oricui să le instaleze, chiar și copiii pot contribui la așezarea elementelor de mobilier în spațiu. Cât așteptați masa, aveți timp să beți o limonadă, moment în care vă faceți și mai confortabili pe scaunele pe care ați așezat cu grijă câte o perniță DENIA, pliabilă la rândul său. În plus, îți punem la dispoziție și o cutie în care poți depozita toate pernele de grădină.

Designul modern și proiectarea ingenioasă, cu șuruburi ascunse, transformă această gamă într-una care aduce un plus de valoare și stil în viața ta. Mobilierul de exterior DENIA ocupă puțin spațiu, se instalează rapid și se depozitează fără mari dificultăți. Au anunțat bunicii că s-au răzgândit și vor să vină și ei? Nicio problemă! Poți achiziționa scaune suplimentare din aceeași gamă, foarte comode și ușoare, iar dacă te gândești chiar și la o masă mai mare pe care s-o poți amplasa în sufragerie, îți recomandăm masa extensibilă DENIA. Aceasta se adaptează rapid nevoilor tale și are următoarele dimensiuni: lungime (cm) 180/228, lățime (cm) 90, înălțime (cm) 75.  

Și ce bine este să stai la soare, pe șezlong, cu romanul preferat în mână, savurând o limonadă! Dar ce faci atunci când răcoritoarele se termină? Acum nu trebuie să mai bați drumul până la bucătărie, ci doar să pui totul în căruciorul pentru băuturi și, gata, ai rezolvat! Este clar, zilele călduroase de vară nu vor mai fi o problemă! Cu mobila de exterior DENIA confortul este garantat, iar plăcerea este maximă!

Te așteptăm cu drag în cel mai apropiat magazin Brico Depôt pentru a descoperi toată gamă de mobilier de exterior pentru grădină DENIA. În plus, echipa noastră este pregătită să îți ofere multe idei de amenajare special concepute pentru spațiul tău exterior.

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360