Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Povestea Adei și a lui Dan. Amenajarea grădinii pentru întreaga familie

Povestea Adei și a lui Dan. Amenajarea grădinii pentru întreaga familie

Ada și Dan au o grădină mare, dar simplă, pe care și-ar dori să o transforme într-un spațiu plăcut pentru întreaga familie. Ei vor să împartă diferite zone în care să se poată juca cei doi copii, precum și să creeze locuri separate pentru depozitare și servirea meselor.

Soluțiile noastre

Păstrează ordinea

Construirea unui șopron de grădină îți permite să debarasezi din obiectele adunate în grădină și să îți păstrezi uneltele în siguranță. Poți adăuga culoare vopsind-o într-o nuanță de senzație.

Relaxare și joacă

Adaugă straturi înălțate pentru copii, învățându-i astfel cum să-și crească propriile plante, precum și un set de luat masa pentru copii pentru a se desfăta cu rezultatele muncii lor.

Mese încântătoare

Vara este momentul perfect să te întâlnești cu prietenii și familia, așadar adăugarea unei zone pentru servirea mesei oferă un spațiu separat pentru festinuri cu grătare și divertisment prelungit din timpul zilei până noaptea.

Mașină fără fir pentru tăierea ierbii

Avem o gamă de unelte fără fir care ușurează întreținerea grădinii. Acestea sunt perfecte pentru grădinile mari de familie care nu au acces la o sursă de alimentare în apropiere.

Sfaturi suplimentare

Adaugă structură

 • Pentru a armoniza elementele din grădina ta cu mediul înconjurător, folosește vopsea cu nuanțe subtile, precum culoarea argilei,verde cimbru sau alb margaretă.
 • Folosește șoproane de grădină pentru a proteja echipamentele și uneltele sau ca șopron de grădină pentru ghivece și creștereasemințelor.
 • Este esențial ca șopronul de grădină să aibă o fundație și ancorare stabilă. Asigură-te că îl amplasezi pe o bază plată, stabilă, protejată de apă.
 • Folosește tot spațiul din șopron, de la pardoseală la tavan, instalând cârlige și rafturi pentru optimizarea spațiului.
 • Organizează-ți grădina folosind accesorii precum coșuri sau cutii pentru depozitarea pernelor și a accesoriilor de la exterior. Disponibile în gamele noastre de depozitare în garaj, poți folosi elemente de împărțire a spațiului de depozitare în diverse zone.

Relaxare și joacă

 • Atunci când creezi un spațiu de joacă, nu uita să te gândești care este cea mai bună opțiune pentru familia ta. Gazonul este ceamai moale opțiune în caz de cădere sau împiedicare, dacă copiilor le plac activitățile intense în grădină.
 • Blochează vizual și sonor zona înconjurătoare folosind garduri vii, copaci, paravane, garduri, pereți sau spaliere, pentru a crea o senzație de intimitate și izolare.
 • Pavilioanele și băncile cu pergole oferă adăpost și protecție împotriva soarelui și sunt locuri drăguțe unde te poți așeza șitepoți bucura de grădina ta.
 • Crearea unei zone speciale de joacă pentru copiii tăi le oferă un spațiu distractiv și un motiv să dorească să iasă afară și să se conecteze la natură.

Mese încântătoare

 • Prinde șiraguri de lumini pentru grădină de-a lungul gardurilor sau pe fața șopronului de grădină și a garajului. Adună pe mese felinare și suporturi pentru lumânări pastilă și adaugă corpuri de iluminat la sol pentru terasă sau de-a lungul aleilor din grădină.
 • Petrecerea timpului la exterior ar trebui să fie la fel de confortabilă ca petrecerea timpului la interior, așadar adaugă perne suplimentare pentru scaune și bănci. Pune câteva pături pe brațele scaunelor, pentru ca oaspeților să nu le fie frig când adie briza sau când scade temperatura seara.
 • Aranjează locurile de șezut în jurul unui șemineu sau a unei vetre pentru ca oaspeților să le fie cald și oferă țepușe cu alimente pregătite pe grătar sau bezele.

te-ar mai putea interesa

Tradițional Tradițional
Cea mai așteptată sărbătoare a anului este, de departe, Crăciunul. Nu doar pentru multitudinea de cadouri pe care le primim și dăruim în fiecare an, dar mai ales pentru atmosfera caldă care ne &...
citește mai mult
Cabana fermecată Cabana fermecată
Sunt momente când tot ce îți dorești este să te întorci la lucrurile simple, care îți alină sufletul și îți aduc pace interioară. Vrei să rememorezi acele clipe di...
citește mai mult
Vesel și colorat Vesel și colorat
Știai că, deși Crăciunul este o Sărbătoare celebrată de milioane de oameni, modul în care este percepută și trăită de fiecare dintre noi diferă? Fie că vine cu aroma cozonacilor proaspăt...
citește mai mult
O minunăție de iarnă: omul de zăpadă cu led O minunăție de iarnă: omul de zăpadă cu led
În preajma Crăciunului, cu toții ne dorim același lucru: o ninsoare ca în basme care să îmbrace în alb toate casele și străzile. Desigur, cei mici sunt cei mai fericiți atunci...
citește mai mult
Cum să îți creezi propriul tău brad de Crăciun Cum să îți creezi propriul tău brad de Crăciun
Ai fost vreodată pus în situația în care nu ai putut să îți împodobești bradul? Fie pentru că te temi de entuziasmul animalelor de companie, care văd în acel brăduț Evere...
citește mai mult
Cum să îți decorezi casa cu instalații luminoase Cum să îți decorezi casa cu instalații luminoase
Ce poate fi mai minunat în perioada Sărbătorilor decât miile de luminițe, în diferite culori, mărimi și forme, ce împodobesc străzile și casele tuturor? În toate orașele,...
citește mai mult