Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Povestea Adei și a lui Dan. Amenajarea grădinii pentru întreaga familie

Povestea Adei și a lui Dan. Amenajarea grădinii pentru întreaga familie

Se încarcă...

Ada și Dan au o grădină mare, dar simplă, pe care și-ar dori să o transforme într-un spațiu plăcut pentru întreaga familie. Ei vor să împartă diferite zone în care să se poată juca cei doi copii, precum și să creeze locuri separate pentru depozitare și servirea meselor.

Soluțiile noastre

Păstrează ordinea

Construirea unui șopron de grădină îți permite să debarasezi din obiectele adunate în grădină și să îți păstrezi uneltele în siguranță. Poți adăuga culoare vopsind-o într-o nuanță de senzație.

Relaxare și joacă

Adaugă straturi înălțate pentru copii, învățându-i astfel cum să-și crească propriile plante, precum și un set de luat masa pentru copii pentru a se desfăta cu rezultatele muncii lor.

Mese încântătoare

Vara este momentul perfect să te întâlnești cu prietenii și familia, așadar adăugarea unei zone pentru servirea mesei oferă un spațiu separat pentru festinuri cu grătare și divertisment prelungit din timpul zilei până noaptea.

Mașină fără fir pentru tăierea ierbii

Avem o gamă de unelte fără fir care ușurează întreținerea grădinii. Acestea sunt perfecte pentru grădinile mari de familie care nu au acces la o sursă de alimentare în apropiere.

Sfaturi suplimentare

Adaugă structură

 • Pentru a armoniza elementele din grădina ta cu mediul înconjurător, folosește vopsea cu nuanțe subtile, precum culoarea argilei,verde cimbru sau alb margaretă.
 • Folosește șoproane de grădină pentru a proteja echipamentele și uneltele sau ca șopron de grădină pentru ghivece și creștereasemințelor.
 • Este esențial ca șopronul de grădină să aibă o fundație și ancorare stabilă. Asigură-te că îl amplasezi pe o bază plată, stabilă, protejată de apă.
 • Folosește tot spațiul din șopron, de la pardoseală la tavan, instalând cârlige și rafturi pentru optimizarea spațiului.
 • Organizează-ți grădina folosind accesorii precum coșuri sau cutii pentru depozitarea pernelor și a accesoriilor de la exterior. Disponibile în gamele noastre de depozitare în garaj, poți folosi elemente de împărțire a spațiului de depozitare în diverse zone.

Relaxare și joacă

 • Atunci când creezi un spațiu de joacă, nu uita să te gândești care este cea mai bună opțiune pentru familia ta. Gazonul este ceamai moale opțiune în caz de cădere sau împiedicare, dacă copiilor le plac activitățile intense în grădină.
 • Blochează vizual și sonor zona înconjurătoare folosind garduri vii, copaci, paravane, garduri, pereți sau spaliere, pentru a crea o senzație de intimitate și izolare.
 • Pavilioanele și băncile cu pergole oferă adăpost și protecție împotriva soarelui și sunt locuri drăguțe unde te poți așeza șitepoți bucura de grădina ta.
 • Crearea unei zone speciale de joacă pentru copiii tăi le oferă un spațiu distractiv și un motiv să dorească să iasă afară și să se conecteze la natură.

Mese încântătoare

 • Prinde șiraguri de lumini pentru grădină de-a lungul gardurilor sau pe fața șopronului de grădină și a garajului. Adună pe mese felinare și suporturi pentru lumânări pastilă și adaugă corpuri de iluminat la sol pentru terasă sau de-a lungul aleilor din grădină.
 • Petrecerea timpului la exterior ar trebui să fie la fel de confortabilă ca petrecerea timpului la interior, așadar adaugă perne suplimentare pentru scaune și bănci. Pune câteva pături pe brațele scaunelor, pentru ca oaspeților să nu le fie frig când adie briza sau când scade temperatura seara.
 • Aranjează locurile de șezut în jurul unui șemineu sau a unei vetre pentru ca oaspeților să le fie cald și oferă țepușe cu alimente pregătite pe grătar sau bezele.
Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360