Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

O minunăție de iarnă: omul de zăpadă cu led

În preajma Crăciunului, cu toții ne dorim același lucru: o ninsoare ca în basme care să îmbrace în alb toate casele și străzile. Desigur, cei mici sunt cei mai fericiți atunci când descoperă de dimineață, pe jumătate adormiți, că iarna a sosit!

Cu mic, cu mare, toți se grăbesc să iasă cât mai repede la joacă.

Și care este al doilea mare eveniment pe ordinea de zi, după tradiționala bătaie cu bulgări? Desigur, o mică movilă, care să semene măcar în teorie cu un om de zăpadă. Așa că pornesc la rotit bulgări cât ei de mari!

În timp ce copiii mai mici rotesc bulgării de zăpadă, doi puștani mai mari caută de zor cele mai negre și rotunde pietre pe care le pot găsi. Din ele îi vor face nasturi pentru paltonaș, ochi și gură. Unul i-a furat morcovul mamei, pus deoparte pentru o supă fierbinte, iar acum acesta deservește pe post de năsuc.

Tot ce mai lipsește sunt un fular și o căciulă, pe care cei mici i le împrumută direct. Doar mamele lor i-au învățat cât de important este să nu îți fie frig, Iar noul lor prieten din zăpadă stă numai afară, deci clar are nevoie de ceva călduros.

Brico Depot îți oferă acest simbol etern al iernii, chiar la tine acasă, unde îl vei agăța direct în brad – este timpul să faci cunoștintă cu omul de zăpadă în variantă mai mică, luminos și cu LED-uri colorate. Astfel, de fiecare dată când va lumina în casă, îți vei aduce aminte cu plăcere de prima ninsoare a iernilor copilăriei.

Confecționat dintr-un material acrilic, acest mic om de zăpadă vine decorat cu tot ce îi trebuie – căști pufoase pentru urechiușe, un fular turcoaz ce îi atârnă ușor pe laterală, năsturei și ochi lucioși negri, un zâmbet larg, dar și nelipsitul năsuc portocaliu. Ba chiar datorită micilor striații, pare mai pufos ca oricând.

Îl poți agăța în bradul de Crăciun sau oriunde în interiorul casei cu ajutorul micii agățători. Ai totuși grijă unde îl poziționezi și asigură-te că are un suport stabil, fiind totuși un pic mai greu decât un simplu globuleț din plastic.

Oriunde decizi că îi este locul, acesta îți va lumina căminul multicolor, fiind prevăzut cu un LED și o funcție de schimbare a culorii. Se vinde individual, împreună cu cele 3 baterii tip pastilă de care are nevoie pentru a putea străluci.

Te așteptăm cu drag în magazinele Brico Depot din toată țara pentru a descoperi omul nostru de zăpadă cu LED, precum și toată gama de decorațiuni pentru un Crăciun vesel și colorat.

te-ar mai putea interesa

Povestea Otiliei. Idei de amenajare a unui spațiu de relaxare în balcon
Balconul este singurul spațiu exterior de care dispune Otilia. Ea dorește să profite la maxim de suprafața mică și să creeze un loc drăguț în care să se relaxeze, să ia masa și să primească
citește mai mult
Povestea Adei și a lui Dan. Amenajarea grădinii pentru întreaga familie
Ada și Dan au o grădină mare, dar simplă, pe care și-ar dori să o transforme într-un spațiu plăcut pentru întreaga familie. Ei vor să împartă diferite zone în care să
citește mai mult
Povestea Mariei și a lui David. Cum să-ți transformi grădina într-o gradină ecologică
Maria și David sunt dintotdeauna preocupați de reciclare, folosirea de resurse minime și păstrarea unui nivel redus de consum de energie. Cu toate acestea, ar vrea să facă mai multe pentru a ajuta
citește mai mult
Povestea Alinei și a lui Mihai. Idei pentru o grădină colorată și plină de lumină
Alina și Mihai și-ar dori un spațiu colorat și plin de lumină în care să se relaxeze și să primească oaspeți. Totuși, grădina lor are destul de multe pante și este în calea vântului.
citește mai mult
Povestea Ioanei și a lui Petru. Soluții pentru reducerea zgomotului în grădină
Grădina Ioanei și a lui Petru este destul de neglijată, așa că și-ar dori să creeze un spațiu mai intim și o zonă în care să se poată relaxa, să pună ghivece și să ia masa. Și-ar
citește mai mult
Lucrări de efectuat în grădină în decembrie
Sfaturi și recomandări pentru îngrijirea grădinii în decembrie Sezonul festiv este în plină desfășurare, și printre petrecerile de sărbători și decorarea bradului de Crăciun,
citește mai mult