Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

O minunăție de iarnă: omul de zăpadă cu led

O minunăție de iarnă: omul de zăpadă cu led

În preajma Crăciunului, cu toții ne dorim același lucru: o ninsoare ca în basme care să îmbrace în alb toate casele și străzile. Desigur, cei mici sunt cei mai fericiți atunci când descoperă de dimineață, pe jumătate adormiți, că iarna a sosit!

Cu mic, cu mare, toți se grăbesc să iasă cât mai repede la joacă.

Și care este al doilea mare eveniment pe ordinea de zi, după tradiționala bătaie cu bulgări? Desigur, o mică movilă, care să semene măcar în teorie cu un om de zăpadă. Așa că pornesc la rotit bulgări cât ei de mari!

În timp ce copiii mai mici rotesc bulgării de zăpadă, doi puștani mai mari caută de zor cele mai negre și rotunde pietre pe care le pot găsi. Din ele îi vor face nasturi pentru paltonaș, ochi și gură. Unul i-a furat morcovul mamei, pus deoparte pentru o supă fierbinte, iar acum acesta deservește pe post de năsuc.

Tot ce mai lipsește sunt un fular și o căciulă, pe care cei mici i le împrumută direct. Doar mamele lor i-au învățat cât de important este să nu îți fie frig, Iar noul lor prieten din zăpadă stă numai afară, deci clar are nevoie de ceva călduros.

Brico Depot îți oferă acest simbol etern al iernii, chiar la tine acasă, unde îl vei agăța direct în brad – este timpul să faci cunoștintă cu omul de zăpadă în variantă mai mică, luminos și cu LED-uri colorate. Astfel, de fiecare dată când va lumina în casă, îți vei aduce aminte cu plăcere de prima ninsoare a iernilor copilăriei.

Confecționat dintr-un material acrilic, acest mic om de zăpadă vine decorat cu tot ce îi trebuie – căști pufoase pentru urechiușe, un fular turcoaz ce îi atârnă ușor pe laterală, năsturei și ochi lucioși negri, un zâmbet larg, dar și nelipsitul năsuc portocaliu. Ba chiar datorită micilor striații, pare mai pufos ca oricând.

Îl poți agăța în bradul de Crăciun sau oriunde în interiorul casei cu ajutorul micii agățători. Ai totuși grijă unde îl poziționezi și asigură-te că are un suport stabil, fiind totuși un pic mai greu decât un simplu globuleț din plastic.

Oriunde decizi că îi este locul, acesta îți va lumina căminul multicolor, fiind prevăzut cu un LED și o funcție de schimbare a culorii. Se vinde individual, împreună cu cele 3 baterii tip pastilă de care are nevoie pentru a putea străluci.

Te așteptăm cu drag în magazinele Brico Depot din toată țara pentru a descoperi omul nostru de zăpadă cu LED, precum și toată gama de decorațiuni pentru un Crăciun vesel și colorat.

te-ar mai putea interesa

Tradițional Tradițional
Cea mai așteptată sărbătoare a anului este, de departe, Crăciunul. Nu doar pentru multitudinea de cadouri pe care le primim și dăruim în fiecare an, dar mai ales pentru atmosfera caldă care ne &...
citește mai mult
Cabana fermecată Cabana fermecată
Sunt momente când tot ce îți dorești este să te întorci la lucrurile simple, care îți alină sufletul și îți aduc pace interioară. Vrei să rememorezi acele clipe di...
citește mai mult
Vesel și colorat Vesel și colorat
Știai că, deși Crăciunul este o Sărbătoare celebrată de milioane de oameni, modul în care este percepută și trăită de fiecare dintre noi diferă? Fie că vine cu aroma cozonacilor proaspăt...
citește mai mult
Cum să îți creezi propriul tău brad de Crăciun Cum să îți creezi propriul tău brad de Crăciun
Ai fost vreodată pus în situația în care nu ai putut să îți împodobești bradul? Fie pentru că te temi de entuziasmul animalelor de companie, care văd în acel brăduț Evere...
citește mai mult
Cum să îți decorezi casa cu instalații luminoase Cum să îți decorezi casa cu instalații luminoase
Ce poate fi mai minunat în perioada Sărbătorilor decât miile de luminițe, în diferite culori, mărimi și forme, ce împodobesc străzile și casele tuturor? În toate orașele,...
citește mai mult
Cum să creezi un brad din MDF Cum să creezi un brad din MDF
Perioada Sărbătorilor nu numai că aduce bucurie, liniște și foarte multă strălucire, ci este o ocazie foarte bună de a ne exersa creativitatea. De la goana după cele mai inedite cadouri, pân...
citește mai mult