Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

O minunăție de iarnă: omul de zăpadă cu led

În preajma Crăciunului, cu toții ne dorim același lucru: o ninsoare ca în basme care să îmbrace în alb toate casele și străzile. Desigur, cei mici sunt cei mai fericiți atunci când descoperă de dimineață, pe jumătate adormiți, că iarna a sosit!

Cu mic, cu mare, toți se grăbesc să iasă cât mai repede la joacă.

Și care este al doilea mare eveniment pe ordinea de zi, după tradiționala bătaie cu bulgări? Desigur, o mică movilă, care să semene măcar în teorie cu un om de zăpadă. Așa că pornesc la rotit bulgări cât ei de mari!

În timp ce copiii mai mici rotesc bulgării de zăpadă, doi puștani mai mari caută de zor cele mai negre și rotunde pietre pe care le pot găsi. Din ele îi vor face nasturi pentru paltonaș, ochi și gură. Unul i-a furat morcovul mamei, pus deoparte pentru o supă fierbinte, iar acum acesta deservește pe post de năsuc.

Tot ce mai lipsește sunt un fular și o căciulă, pe care cei mici i le împrumută direct. Doar mamele lor i-au învățat cât de important este să nu îți fie frig, Iar noul lor prieten din zăpadă stă numai afară, deci clar are nevoie de ceva călduros.

Brico Depot îți oferă acest simbol etern al iernii, chiar la tine acasă, unde îl vei agăța direct în brad – este timpul să faci cunoștintă cu omul de zăpadă în variantă mai mică, luminos și cu LED-uri colorate. Astfel, de fiecare dată când va lumina în casă, îți vei aduce aminte cu plăcere de prima ninsoare a iernilor copilăriei.

Confecționat dintr-un material acrilic, acest mic om de zăpadă vine decorat cu tot ce îi trebuie – căști pufoase pentru urechiușe, un fular turcoaz ce îi atârnă ușor pe laterală, năsturei și ochi lucioși negri, un zâmbet larg, dar și nelipsitul năsuc portocaliu. Ba chiar datorită micilor striații, pare mai pufos ca oricând.

Îl poți agăța în bradul de Crăciun sau oriunde în interiorul casei cu ajutorul micii agățători. Ai totuși grijă unde îl poziționezi și asigură-te că are un suport stabil, fiind totuși un pic mai greu decât un simplu globuleț din plastic.

Oriunde decizi că îi este locul, acesta îți va lumina căminul multicolor, fiind prevăzut cu un LED și o funcție de schimbare a culorii. Se vinde individual, împreună cu cele 3 baterii tip pastilă de care are nevoie pentru a putea străluci.

Te așteptăm cu drag în magazinele Brico Depot din toată țara pentru a descoperi omul nostru de zăpadă cu LED, precum și toată gama de decorațiuni pentru un Crăciun vesel și colorat.

te-ar mai putea interesa

Povestea lui Cristian
Cristian are o casă cu terasă, ceea ce înseamnă că rareori are parte de intimitatea pe care şi-o dorește, mai ales în grădina sa. El vrea să aibă un spaţiu intim în aer liber
citește mai mult
Povestea Sarei
Sara se ocupă de grădina ei în fiecare weekend încercând să cultive cele mai bune legume și să le protejeze de dăunători. Îşi doreşte să obţină legume proaspete şi
citește mai mult
Povestea Dorei
Cu o familie numeroasă, Dora joacă adesea rolul de gazdă. Dora adoră să fie gazdă, dar, de asemenea, iubește și practică yoga. Prin urmare, are nevoie de opțiuni inteligente de amenajare a spaţiului
citește mai mult
Pregătirea grădinii pentru cultivarea legumelor, fructelor și plantelor aromatice
Cultivarea propriilor legume, fructe și plante aromatice este o distracție pentru toată familia. N-ai mai făcut asta până acum? Nicio problemă. Dispui de un spațiu limitat? Nu-ți face griji!
citește mai mult
Ghid pentru cumpărarea gardurilor
Menține spațiul exterior sigur și privat Împrejmuirea cu gard reprezintă cel mai popular mod de a delimita o limită de teren și este o opțiune rentabilă și ușor de instalat pentru
citește mai mult
Idei pentru o grădină modernă
Amenajarea peisagistică și plantele creează un aspect contemporan Cauți ceva mai structurat decât o grădină rustică, dar mai puțin tradițional decât una clasică? Adu stilul
citește mai mult