Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

O casă eficientă are un gard sigur și modern

Așa-i că ți s-a întâmplat de multe ori să mergi pe trotuar și dintr-o dată sa îți atragă atenția gardul impunător, dar stilat, al unei case? DAșa totul. Iți stârnește curiozitatea și parcă ți-ai dori să descoperi ce se află dincolo de acea împrejmuire modernă. De multe ori, ne ghidăm după aparențe, însă de obicei casele sunt modeste ca dimensiuni, sunt îngrijite, au un aspect plăcut și sunt deținute de oameni simpli, fără vreo funcție înaltă. Însă, observi cât de mult contează ceea ce se vede la exterior?

Prima impresie este clar reprezentată de gardul care înconjoară locuința. Și nu este vorba doar de frumusețe aici. Gândește-te la securitatea pe care o oferă o astfel de împrejmuire. Poate că abia ți-ai cumpărat o casă nouă sau poate că ți-ai dori o schimbare majoră pentru spațiul din exterior al unei case mai vechi. Cel mai bine este să combini cele două elemente: esetică + securitate și să alegi una dintre variantele de împrejmuire pe care le punem la dispoziție la Brico Depôt.În plus, te ajută să ai o intrare și acces rapid și eficient în proprietate, dar și să decorezi frumos grădina.

Sistemul exclusiv de împrejmuire Neva oferit de noi se mulează perfect pentru orice tip de cerințe. A fost conceput cu gândul de a crea propriul stil de împrejmuiri, astfel încât să poți combina diferite materiale: lemn, aluminiu sau plexiglas.

De asemenea, durabilitatea și întreținerea gardurilor din această gamă sunt pe măsura așteptărilor deoarece, se instalează ușor, costurile sunt accesibile, iar degradarea se produce după o perioadă foarte lungă de timp.

Sunt potrivite pentru orice spațiu și orice tip de casă. Poți opta pentru un gard cu o înălțime de: 90 cm, 135 cm sau 190 cm, de exemplu, și să îți construiești propriul design, în funcție de spațiul disponibil.

Echipa Brico Depôt îți stă la dispoziție pentru îndrumări și sfaturi în acest sens. Noul sistem exclusiv de împrejmuire Neva este ușor de asamblat, excelent pentru grădină și oferă confortul și intimitatea mult dorite.

Securitatea joacă un rol important în alegerea unei metode eficiente de îngrădire a casei, iar noua gamă îți vine în ajutor și  oferă o varietate de porți cu înălțimi de până la 3 metri. Panourile decorative aduc și ele un strop de valoare și un plus de frumusețe grădinii tale.

Te invităm să descoperi sistemul exclusiv de împrejmuire Neva din orice magazin Brico Depôt din țară, precum și celelalte produse pentru casă și grădină disponibile în oferta noastră.

te-ar mai putea interesa

Tehnici de depozitare corecta a fructelor si legumelor pe timp de iarna
Te poti bucura de fructe si legume proaspete si eco chiar si in timpul iernii, daca inveti cateva trucuri de depozitare corecta. Legumele si fructele pot fi pastrate in timpul anotimpului rece in hartie,
citește mai mult
Cum asamblezi scaunele de lemn din grădină și cum le păstrezi ca noi, ani la rând
Dintr-o grădină plină de verdeață nu poate lipsi un loc de luat masa și de relaxare, așa că ți-am pregătit un ghid pentru a-l amenaja. Nivel de îndemânare: Ușor
citește mai mult
Cuptoare de grădină. Cum construiești un cuptor și modele care să te inspire
Gustul mâncării pregătite în cuptor în aer liber este imposibil de obținut în cuptorul pe gaz. Privește modelele alese de noi și convinge-te de utilitatea lui. 1. Cuptoare
citește mai mult
Altoirea pomilor - metode și sfaturi
Altoirea pomilor – procedura prin care se îmbină în mod artificial porțiuni dintr-o plantă, cu o altă plantă, de specie inferioară, pentru ca aceasta din urmă să preia calitatile
citește mai mult
Ghid de îngrijire a florilor de toamnă - când se plantează, care este solul potrivit pentru ele
Toamna nu pare un anotimp prea prietenos cu plantele. Chiar și așa, poți să-ti păstrezi gradina colorată, plantând arbuști și flori perene care înfloresc în acest anotimp.
citește mai mult
Ce sunt dalele din polipropilenă și cum pot îmbrăca pardoselile
Una dintre cele mai practice soluții de a acoperi și amenaja pardoselile, terasele, garajele, zonele rezidențiale și terenurile de sport o reprezintă pardoselile modulare, realizate din dale de polipropilenă,
citește mai mult