Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

O casă eficientă are un gard sigur și modern

Așa-i că ți s-a întâmplat de multe ori să mergi pe trotuar și dintr-o dată sa îți atragă atenția gardul impunător, dar stilat, al unei case? DAșa totul. Iți stârnește curiozitatea și parcă ți-ai dori să descoperi ce se află dincolo de acea împrejmuire modernă. De multe ori, ne ghidăm după aparențe, însă de obicei casele sunt modeste ca dimensiuni, sunt îngrijite, au un aspect plăcut și sunt deținute de oameni simpli, fără vreo funcție înaltă. Însă, observi cât de mult contează ceea ce se vede la exterior?

Prima impresie este clar reprezentată de gardul care înconjoară locuința. Și nu este vorba doar de frumusețe aici. Gândește-te la securitatea pe care o oferă o astfel de împrejmuire. Poate că abia ți-ai cumpărat o casă nouă sau poate că ți-ai dori o schimbare majoră pentru spațiul din exterior al unei case mai vechi. Cel mai bine este să combini cele două elemente: esetică + securitate și să alegi una dintre variantele de împrejmuire pe care le punem la dispoziție la Brico Depôt.În plus, te ajută să ai o intrare și acces rapid și eficient în proprietate, dar și să decorezi frumos grădina.

Sistemul exclusiv de împrejmuire Neva oferit de noi se mulează perfect pentru orice tip de cerințe. A fost conceput cu gândul de a crea propriul stil de împrejmuiri, astfel încât să poți combina diferite materiale: lemn, aluminiu sau plexiglas.

De asemenea, durabilitatea și întreținerea gardurilor din această gamă sunt pe măsura așteptărilor deoarece, se instalează ușor, costurile sunt accesibile, iar degradarea se produce după o perioadă foarte lungă de timp.

Sunt potrivite pentru orice spațiu și orice tip de casă. Poți opta pentru un gard cu o înălțime de: 90 cm, 135 cm sau 190 cm, de exemplu, și să îți construiești propriul design, în funcție de spațiul disponibil.

Echipa Brico Depôt îți stă la dispoziție pentru îndrumări și sfaturi în acest sens. Noul sistem exclusiv de împrejmuire Neva este ușor de asamblat, excelent pentru grădină și oferă confortul și intimitatea mult dorite.

Securitatea joacă un rol important în alegerea unei metode eficiente de îngrădire a casei, iar noua gamă îți vine în ajutor și  oferă o varietate de porți cu înălțimi de până la 3 metri. Panourile decorative aduc și ele un strop de valoare și un plus de frumusețe grădinii tale.

Te invităm să descoperi sistemul exclusiv de împrejmuire Neva din orice magazin Brico Depôt din țară, precum și celelalte produse pentru casă și grădină disponibile în oferta noastră.

te-ar mai putea interesa

Ghid de cumpărare a mobilierului pentru grădină
Grădina ta ar trebui să fie un loc pentru relaxare în propria ta bucățică de natură. Cu mobilierul și amenajarea corespunzătoare, spațiul tău exterior poate fi o extensie utilă a locuinței
citește mai mult
Povestea lui Cristian
Cristian are o casă cu terasă, ceea ce înseamnă că rareori are parte de intimitatea pe care şi-o dorește, mai ales în grădina sa. El vrea să aibă un spaţiu intim în aer liber
citește mai mult
Povestea Sarei
Sara se ocupă de grădina ei în fiecare weekend încercând să cultive cele mai bune legume și să le protejeze de dăunători. Îşi doreşte să obţină legume proaspete şi
citește mai mult
Povestea Dorei
Cu o familie numeroasă, Dora joacă adesea rolul de gazdă. Dora adoră să fie gazdă, dar, de asemenea, iubește și practică yoga. Prin urmare, are nevoie de opțiuni inteligente de amenajare a spaţiului
citește mai mult
Pregătirea grădinii pentru cultivarea legumelor, fructelor și plantelor aromatice
Cultivarea propriilor legume, fructe și plante aromatice este o distracție pentru toată familia. N-ai mai făcut asta până acum? Nicio problemă. Dispui de un spațiu limitat? Nu-ți face griji!
citește mai mult
Ghid pentru cumpărarea gardurilor
Menține spațiul exterior sigur și privat Împrejmuirea cu gard reprezintă cel mai popular mod de a delimita o limită de teren și este o opțiune rentabilă și ușor de instalat pentru
citește mai mult