Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
O casă eficientă are un gard sigur și modern

O casă eficientă are un gard sigur și modern

Se încarcă...

Așa-i că ți s-a întâmplat de multe ori să mergi pe trotuar și dintr-o dată sa îți atragă atenția gardul impunător, dar stilat, al unei case? Totul îți stârnește curiozitatea și parcă ți-ai dori să descoperi ce se află dincolo de acea împrejmuire modernă.

De multe ori, ne ghidăm după aparențe, însă de obicei casele sunt modeste ca dimensiuni, sunt îngrijite, au un aspect plăcut și sunt deținute de oameni simpli, fără vreo funcție înaltă. Însă, observi cât de mult contează ceea ce se vede la exterior?

Prima impresie este clar reprezentată de gardul care înconjoară locuința. Și nu este vorba doar de frumusețe aici.

Gândește-te la securitatea pe care o oferă o astfel de împrejmuire. Poate că abia ți-ai cumpărat o casă nouă sau poate că ți-ai dori o schimbare majoră pentru spațiul din exterior al unei case mai vechi.

Cel mai bine este să combini cele două elemente: esetică + securitate și să alegi una dintre variantele de împrejmuire pe care le punem la dispoziție la Brico Depôt.

În plus, te ajută să ai o intrare și acces rapid și eficient în proprietate, dar și să decorezi frumos grădina.

Sistemul exclusiv de împrejmuire Neva oferit de noi se mulează perfect pentru orice tip de cerințe. A fost conceput cu gândul de a crea propriul stil de împrejmuiri, astfel încât să poți combina diferite materiale: lemn, aluminiu sau plexiglas.

De asemenea, durabilitatea și întreținerea gardurilor din această gamă sunt pe măsura așteptărilor deoarece, se instalează ușor, costurile sunt accesibile, iar degradarea se produce după o perioadă foarte lungă de timp.

Sunt potrivite pentru orice spațiu și orice tip de casă. Poți opta pentru un gard cu o înălțime de: 90 cm, 135 cm sau 190 cm, de exemplu, și să îți construiești propriul design, în funcție de spațiul disponibil.

Echipa Brico Depôt îți stă la dispoziție pentru îndrumări și sfaturi în acest sens. Noul sistem exclusiv de împrejmuire Neva este ușor de asamblat, excelent pentru grădină și oferă confortul și intimitatea mult dorite.

Securitatea joacă un rol important în alegerea unei metode eficiente de îngrădire a casei, iar noua gamă îți vine în ajutor și  oferă o varietate de porți cu înălțimi de până la 3 metri. Panourile decorative aduc și ele un strop de valoare și un plus de frumusețe grădinii tale.

Te invităm să descoperi sistemul exclusiv de împrejmuire Neva din orice magazin Brico Depôt din țară, precum și celelalte produse pentru casă și grădină disponibile în oferta noastră.

Vezi și alte articole despre întreținerea gardurilor:

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360