Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

O casă eficientă are un gard sigur și modern

O casă eficientă are un gard sigur și modern

Așa-i că ți s-a întâmplat de multe ori să mergi pe trotuar și dintr-o dată sa îți atragă atenția gardul impunător, dar stilat, al unei case? Totul îți stârnește curiozitatea și parcă ți-ai dori să descoperi ce se află dincolo de acea împrejmuire modernă.

De multe ori, ne ghidăm după aparențe, însă de obicei casele sunt modeste ca dimensiuni, sunt îngrijite, au un aspect plăcut și sunt deținute de oameni simpli, fără vreo funcție înaltă. Însă, observi cât de mult contează ceea ce se vede la exterior?

Prima impresie este clar reprezentată de gardul care înconjoară locuința. Și nu este vorba doar de frumusețe aici.

Gândește-te la securitatea pe care o oferă o astfel de împrejmuire. Poate că abia ți-ai cumpărat o casă nouă sau poate că ți-ai dori o schimbare majoră pentru spațiul din exterior al unei case mai vechi.

Cel mai bine este să combini cele două elemente: esetică + securitate și să alegi una dintre variantele de împrejmuire pe care le punem la dispoziție la Brico Depôt.

În plus, te ajută să ai o intrare și acces rapid și eficient în proprietate, dar și să decorezi frumos grădina.

Sistemul exclusiv de împrejmuire Neva oferit de noi se mulează perfect pentru orice tip de cerințe. A fost conceput cu gândul de a crea propriul stil de împrejmuiri, astfel încât să poți combina diferite materiale: lemn, aluminiu sau plexiglas.

De asemenea, durabilitatea și întreținerea gardurilor din această gamă sunt pe măsura așteptărilor deoarece, se instalează ușor, costurile sunt accesibile, iar degradarea se produce după o perioadă foarte lungă de timp.

Sunt potrivite pentru orice spațiu și orice tip de casă. Poți opta pentru un gard cu o înălțime de: 90 cm, 135 cm sau 190 cm, de exemplu, și să îți construiești propriul design, în funcție de spațiul disponibil.

Echipa Brico Depôt îți stă la dispoziție pentru îndrumări și sfaturi în acest sens. Noul sistem exclusiv de împrejmuire Neva este ușor de asamblat, excelent pentru grădină și oferă confortul și intimitatea mult dorite.

Securitatea joacă un rol important în alegerea unei metode eficiente de îngrădire a casei, iar noua gamă îți vine în ajutor și  oferă o varietate de porți cu înălțimi de până la 3 metri. Panourile decorative aduc și ele un strop de valoare și un plus de frumusețe grădinii tale.

Te invităm să descoperi sistemul exclusiv de împrejmuire Neva din orice magazin Brico Depôt din țară, precum și celelalte produse pentru casă și grădină disponibile în oferta noastră.

Vezi și alte articole despre întreținerea gardurilor:

te-ar mai putea interesa

Tradițional Tradițional
Cea mai așteptată sărbătoare a anului este, de departe, Crăciunul. Nu doar pentru multitudinea de cadouri pe care le primim și dăruim în fiecare an, dar mai ales pentru atmosfera caldă care ne &...
citește mai mult
Cabana fermecată Cabana fermecată
Sunt momente când tot ce îți dorești este să te întorci la lucrurile simple, care îți alină sufletul și îți aduc pace interioară. Vrei să rememorezi acele clipe di...
citește mai mult
Vesel și colorat Vesel și colorat
Știai că, deși Crăciunul este o Sărbătoare celebrată de milioane de oameni, modul în care este percepută și trăită de fiecare dintre noi diferă? Fie că vine cu aroma cozonacilor proaspăt...
citește mai mult
O minunăție de iarnă: omul de zăpadă cu led O minunăție de iarnă: omul de zăpadă cu led
În preajma Crăciunului, cu toții ne dorim același lucru: o ninsoare ca în basme care să îmbrace în alb toate casele și străzile. Desigur, cei mici sunt cei mai fericiți atunci...
citește mai mult
Cum să îți creezi propriul tău brad de Crăciun Cum să îți creezi propriul tău brad de Crăciun
Ai fost vreodată pus în situația în care nu ai putut să îți împodobești bradul? Fie pentru că te temi de entuziasmul animalelor de companie, care văd în acel brăduț Evere...
citește mai mult
Cum să îți decorezi casa cu instalații luminoase Cum să îți decorezi casa cu instalații luminoase
Ce poate fi mai minunat în perioada Sărbătorilor decât miile de luminițe, în diferite culori, mărimi și forme, ce împodobesc străzile și casele tuturor? În toate orașele,...
citește mai mult