Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Inspiratie: Idei de amenajare cu plante cățărătoare - galerie foto

Inspiratie: Idei de amenajare cu plante cățărătoare - galerie foto

Se încarcă...

După ce 2018 a fost anul plantelor exotice și al frunzelor de ferigă, care au invadat întreaga locuință, din hol, până în balcon, trecând prin dormitor și sufragerie, a venit momentul pereților vegetali și al plantelor cățărătoare să ne ocupe spațiul.

Plantele cățărătoare și lianele decorative nu mai fac parte doar din decorul grădinilor. Una dintre cele mai interesante tendințe în amenajări pentru 2019 este prezența acestor plante la interior, în spațiile de birouri, dar și în living sau în bucătărie. Locul lor este, desigur, și pe terasă sau în balcon.

Cert este că în anii următori vom vedea din ce în ce mai mult verde în ideile de amenajări interioare și nu mai este vorba doar despre clasicele ghivece, ci despre pereți din plante vii, tapet cu motive vegetale, plante agățătoare sau urcatoare. Asta nu înseamnă, însă, că plantele cățărătoare nu arată cel mai bine în grădina. Printre cele mai frumoase flori cățărătoare se numără glicină, clematita, hortensia cățărătoare, zorelele și trompetă de Virginia.

Iată câteva idei de amenajări cu astfel de plante, fie pentru spațiul din grădina, fie pentru decorarea locuinței:

Plante cataratoare la interior

Plante cataratoare in gradina

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360