Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Iluminati-va gradina!

Iluminati-va gradina!

Se încarcă...

Serile de vară petrecute în grădină, alături de familie și prieteni, sunt cele mai îndrăgite momente din viața noastră. Nimic nu se compară cu vizita celor dragi și grătarul făcut după programul de muncă, așa, pe repede-nainte. Toată lumea se simte bine iar tu, ca o gazdă bună, aduci răcoritoare, prăjiturele, preparate care mai de care mai gustoase pentru a crea o atmosferă plăcută. Glumele și jocurile sunt nelipsite, iar copiii se distrează în grădină.

 Însă, ce faci când nu ai destulă lumină pentru a întreține toate aceste activități? Ți se poate întâmpla să scapi lucruri pe jos, cei mici se pot împiedica, poți uita de bunătățile care sfârâie pe grătar aflate într-un colț mai întunecat, poți pierde lucruri sau chiar le poți strica. Mingea preferată sau asul de treflă stau rătăcite pe undeva prin iarbă, iar micii s-au ars de ceva vreme, în timp ce tu cauți o lanternă sau o lampă cu lumină mai puternică pe care să o poți amplasa în exterior.

Dacă îți sună ca un scenariu cunoscut, nu credem că-ți dorești să mai pățești așa vreodată. Toată atmosfera frumoasă de la început se pierde încet, dar sigur, în lipsa luminii.

Confortul și siguranța pe care o oferă corpurile de iluminat sunt indispensabile în asemenea situații. Parcă nici grădina nu mai pare atât de primitoare atunci când nu vedem cu lejeritate toate obiectele. Este indicat să utilizăm pentru spațiul exterior numai elemente care furnizează lumină de o calitate înaltă, fiindcă securitatea noastră este cea mai importantă.

În funcție de stilul personal, modern ori tradițional, poți opta pentru una dintre variantele de iluminat exterior pe care le punem la dispoziția ta în magazinele Brico Depôt.

Dacă îți dorești corpuri de iluminat care să se alimenteze cu lumină solară, atunci îți recomandăm șiragurile de lumini care sunt ideale pentru o primire ca la carte a musafirilor. Le poți lăsa pe timpul zilei să se încarce, iar seara se vor ridica la înălțimea așteptărilor. De asemenea, pentru înfrumusețarea aleilor grădinii tale, există reflectoarele solare pe care le poți amplasa exact la distanța pe care o dorești, fără a fi constâns de fire. Pentru terasă sau pentru spațiile mari, întinse, poți opta pentru o variantă la fel de ușor de utilizat și fără electricitate, și anume, stâlpii solari de iluminat.

Ai rezolvat cu iluminarea întregii grădini, dar ai uitat de spațiul de la intrare?  Nu-i nimic. Avem și pentru acesta o soluție. Dacă vrei să ai suficientă lumină cât să poți parca mașina fără probleme, apelează cu încredere la proiectoarele solare. Pentru jocurile în grădină sau pentru servirea mesei în aer liber, este ideal să acționezi o lampă solară.

Te așteptăm cu drag în cel mai apropiat magazin Brico Depôt pentru a te bucura de întreaga gamă a corpurilor de iluminat de exterior și a-ți oferi mai multe idei de amenajare special concepute pentru grădina ta.

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360