Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Iluminati-va gradina!

Serile de vară petrecute în grădină, alături de familie și prieteni, sunt cele mai îndrăgite momente din viața noastră. Nimic nu se compară cu vizita celor dragi și grătarul făcut după programul de muncă, așa, pe repede-nainte. Toată lumea se simte bine iar tu, ca o gazdă bună, aduci răcoritoare, prăjiturele, preparate care mai de care mai gustoase pentru a crea o atmosferă plăcută. Glumele și jocurile sunt nelipsite, iar copiii se distrează în grădină.

 Însă, ce faci când nu ai destulă lumină pentru a întreține toate aceste activități? Ți se poate întâmpla să scapi lucruri pe jos, cei mici se pot împiedica, poți uita de bunătățile care sfârâie pe grătar aflate într-un colț mai întunecat, poți pierde lucruri sau chiar le poți strica. Mingea preferată sau asul de treflă stau rătăcite pe undeva prin iarbă, iar micii s-au ars de ceva vreme, în timp ce tu cauți o lanternă sau o lampă cu lumină mai puternică pe care să o poți amplasa în exterior.

Dacă îți sună ca un scenariu cunoscut, nu credem că-ți dorești să mai pățești așa vreodată. Toată atmosfera frumoasă de la început se pierde încet, dar sigur, în lipsa luminii.

Confortul și siguranța pe care o oferă corpurile de iluminat sunt indispensabile în asemenea situații. Parcă nici grădina nu mai pare atât de primitoare atunci când nu vedem cu lejeritate toate obiectele. Este indicat să utilizăm pentru spațiul exterior numai elemente care furnizează lumină de o calitate înaltă, fiindcă securitatea noastră este cea mai importantă.

În funcție de stilul personal, modern ori tradițional, poți opta pentru una dintre variantele de iluminat exterior pe care le punem la dispoziția ta în magazinele Brico Depôt.

Dacă îți dorești corpuri de iluminat care să se alimenteze cu lumină solară, atunci îți recomandăm șiragurile de lumini care sunt ideale pentru o primire ca la carte a musafirilor. Le poți lăsa pe timpul zilei să se încarce, iar seara se vor ridica la înălțimea așteptărilor. De asemenea, pentru înfrumusețarea aleilor grădinii tale, există reflectoarele solare pe care le poți amplasa exact la distanța pe care o dorești, fără a fi constâns de fire. Pentru terasă sau pentru spațiile mari, întinse, poți opta pentru o variantă la fel de ușor de utilizat și fără electricitate, și anume, stâlpii solari de iluminat.

Ai rezolvat cu iluminarea întregii grădini, dar ai uitat de spațiul de la intrare?  Nu-i nimic. Avem și pentru acesta o soluție. Dacă vrei să ai suficientă lumină cât să poți parca mașina fără probleme, apelează cu încredere la proiectoarele solare. Pentru jocurile în grădină sau pentru servirea mesei în aer liber, este ideal să acționezi o lampă solară.

Te așteptăm cu drag în cel mai apropiat magazin Brico Depôt pentru a te bucura de întreaga gamă a corpurilor de iluminat de exterior și a-ți oferi mai multe idei de amenajare special concepute pentru grădina ta.

te-ar mai putea interesa

Povestea Otiliei. Idei de amenajare a unui spațiu de relaxare în balcon
Balconul este singurul spațiu exterior de care dispune Otilia. Ea dorește să profite la maxim de suprafața mică și să creeze un loc drăguț în care să se relaxeze, să ia masa și să primească
citește mai mult
Povestea Adei și a lui Dan. Amenajarea grădinii pentru întreaga familie
Ada și Dan au o grădină mare, dar simplă, pe care și-ar dori să o transforme într-un spațiu plăcut pentru întreaga familie. Ei vor să împartă diferite zone în care să
citește mai mult
Povestea Mariei și a lui David. Cum să-ți transformi grădina într-o gradină ecologică
Maria și David sunt dintotdeauna preocupați de reciclare, folosirea de resurse minime și păstrarea unui nivel redus de consum de energie. Cu toate acestea, ar vrea să facă mai multe pentru a ajuta
citește mai mult
Povestea Alinei și a lui Mihai. Idei pentru o grădină colorată și plină de lumină
Alina și Mihai și-ar dori un spațiu colorat și plin de lumină în care să se relaxeze și să primească oaspeți. Totuși, grădina lor are destul de multe pante și este în calea vântului.
citește mai mult
Povestea Ioanei și a lui Petru. Soluții pentru reducerea zgomotului în grădină
Grădina Ioanei și a lui Petru este destul de neglijată, așa că și-ar dori să creeze un spațiu mai intim și o zonă în care să se poată relaxa, să pună ghivece și să ia masa. Și-ar
citește mai mult
Lucrări de efectuat în grădină în decembrie
Sfaturi și recomandări pentru îngrijirea grădinii în decembrie Sezonul festiv este în plină desfășurare, și printre petrecerile de sărbători și decorarea bradului de Crăciun,
citește mai mult