Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Iluminati-va gradina!

Serile de vară petrecute în grădină, alături de familie și prieteni, sunt cele mai îndrăgite momente din viața noastră. Nimic nu se compară cu vizita celor dragi și grătarul făcut după programul de muncă, așa, pe repede-nainte. Toată lumea se simte bine iar tu, ca o gazdă bună, aduci răcoritoare, prăjiturele, preparate care mai de care mai gustoase pentru a crea o atmosferă plăcută. Glumele și jocurile sunt nelipsite, iar copiii se distrează în grădină.

 Însă, ce faci când nu ai destulă lumină pentru a întreține toate aceste activități? Ți se poate întâmpla să scapi lucruri pe jos, cei mici se pot împiedica, poți uita de bunătățile care sfârâie pe grătar aflate într-un colț mai întunecat, poți pierde lucruri sau chiar le poți strica. Mingea preferată sau asul de treflă stau rătăcite pe undeva prin iarbă, iar micii s-au ars de ceva vreme, în timp ce tu cauți o lanternă sau o lampă cu lumină mai puternică pe care să o poți amplasa în exterior.

Dacă îți sună ca un scenariu cunoscut, nu credem că-ți dorești să mai pățești așa vreodată. Toată atmosfera frumoasă de la început se pierde încet, dar sigur, în lipsa luminii.

Confortul și siguranța pe care o oferă corpurile de iluminat sunt indispensabile în asemenea situații. Parcă nici grădina nu mai pare atât de primitoare atunci când nu vedem cu lejeritate toate obiectele. Este indicat să utilizăm pentru spațiul exterior numai elemente care furnizează lumină de o calitate înaltă, fiindcă securitatea noastră este cea mai importantă.

În funcție de stilul personal, modern ori tradițional, poți opta pentru una dintre variantele de iluminat exterior pe care le punem la dispoziția ta în magazinele Brico Depôt.

Dacă îți dorești corpuri de iluminat care să se alimenteze cu lumină solară, atunci îți recomandăm șiragurile de lumini care sunt ideale pentru o primire ca la carte a musafirilor. Le poți lăsa pe timpul zilei să se încarce, iar seara se vor ridica la înălțimea așteptărilor. De asemenea, pentru înfrumusețarea aleilor grădinii tale, există reflectoarele solare pe care le poți amplasa exact la distanța pe care o dorești, fără a fi constâns de fire. Pentru terasă sau pentru spațiile mari, întinse, poți opta pentru o variantă la fel de ușor de utilizat și fără electricitate, și anume, stâlpii solari de iluminat.

Ai rezolvat cu iluminarea întregii grădini, dar ai uitat de spațiul de la intrare?  Nu-i nimic. Avem și pentru acesta o soluție. Dacă vrei să ai suficientă lumină cât să poți parca mașina fără probleme, apelează cu încredere la proiectoarele solare. Pentru jocurile în grădină sau pentru servirea mesei în aer liber, este ideal să acționezi o lampă solară.

Te așteptăm cu drag în cel mai apropiat magazin Brico Depôt pentru a te bucura de întreaga gamă a corpurilor de iluminat de exterior și a-ți oferi mai multe idei de amenajare special concepute pentru grădina ta.

te-ar mai putea interesa

Povestea lui Cristian
Cristian are o casă cu terasă, ceea ce înseamnă că rareori are parte de intimitatea pe care şi-o dorește, mai ales în grădina sa. El vrea să aibă un spaţiu intim în aer liber
citește mai mult
Povestea Sarei
Sara se ocupă de grădina ei în fiecare weekend încercând să cultive cele mai bune legume și să le protejeze de dăunători. Îşi doreşte să obţină legume proaspete şi
citește mai mult
Povestea Dorei
Cu o familie numeroasă, Dora joacă adesea rolul de gazdă. Dora adoră să fie gazdă, dar, de asemenea, iubește și practică yoga. Prin urmare, are nevoie de opțiuni inteligente de amenajare a spaţiului
citește mai mult
Pregătirea grădinii pentru cultivarea legumelor, fructelor și plantelor aromatice
Cultivarea propriilor legume, fructe și plante aromatice este o distracție pentru toată familia. N-ai mai făcut asta până acum? Nicio problemă. Dispui de un spațiu limitat? Nu-ți face griji!
citește mai mult
Ghid pentru cumpărarea gardurilor
Menține spațiul exterior sigur și privat Împrejmuirea cu gard reprezintă cel mai popular mod de a delimita o limită de teren și este o opțiune rentabilă și ușor de instalat pentru
citește mai mult
Idei pentru o grădină modernă
Amenajarea peisagistică și plantele creează un aspect contemporan Cauți ceva mai structurat decât o grădină rustică, dar mai puțin tradițional decât una clasică? Adu stilul
citește mai mult