Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Ghid de cumpărare a elementelor de depozitare mici de exterior

Ghid de cumpărare a elementelor de depozitare mici de exterior

Se încarcă...

Cu stilul de viață aglomerat din zilele noastre, este ușor ca grădinile noastre să devină rapid dezordonate și aglomerate. Nici nu-ți vei da seama când spațiul tău va fi acaparat de unelte și jucării și nu vei mai avea loc să te odihnești și să te relaxezi.
Dacă simți că lucrurile scapă de sub control, nu te panica! Îți oferim idei care să te ajute să organizezi totul în spațiile mici de depozitare.
Chiar dacă nu ai spațiu pentru un șopron de grădină, există o mulțime de opțiuni alternative de depozitare care pot oferi un locsigur în care să-ți depozitezi uneltele, pernele și alte obiecte de exterior, inclusiv:

Ce vei depozita?
Mai întâi, gândește-te la ceea ce va trebui să depozitezi. Ai nevoie să depozitezi unelte sau de un loc unde să păstrezi perneleși păturile atunci când nu le folosești?
În funcție de ceea ce depozitezi, poți lua în considerare elemente de depozitare cu compartimente separate sau ceva mai spațios pentru obiecte mai mari. Un mini-șopron de grădină cu mult spațiu deschis este perfect pentru biciclete și poate câteva obiecte mai mici pe rafturisau agățate în cârlige. Pe de altă parte, un dulap de exterior este înalt și subțire, cu multe rafturi și compartimente, ceea ce îl face ideal pentru depozitarea de obiecte mai mici. Dacă depozitezi pernele, vei vrea probabil ceva cu un capac care se ridică, astfel încât acestea să nu cadă toate afară când îl deschizi.


De cât spațiu dispui?
Într-o grădină mică vei dori să profiți la maxim de tot spațiul disponibil. Șoproanele și cutiile mari nu vor fi potrivite, însăspațiile de depozitare integrate, precum cutii care intră sub bănci, sunt ideale. Chiar și în cazul unei grădini mai mari, nu trebuie să ignori spațiile de depozitare combinate. Acestea pot funcționa bine pentru a păstra restul spațiului pentru mai mult mobilier pentru luarea mesei sau ca zonă de joacă pentru copii, departe de unelte și mașini de tuns iarba.
Începe prin a măsura spațiile pe care le-ai alocat pentru depozitare și nu uita să incluzi adâncimea. Gândește-te să faci rost de cel mai mare element de depozitare care încape în spațiul tău și creează apoi compartimente interioare pentru a se potrivi nevoilor tale.
Un alt truc este să te folosești de înălțime în cazul dulapurilor de depozitare înalte, care nu ocupă mult spațiu în adâncimeșisă incluzi rafturi în acestea pentru a depozita mai multe obiecte.

Opțiuni compacte de depozitare la exterior
Cutii și lăzi de depozitare
O alternativă convenabilă la șopronul de grădină tradițional, cutiile și lăzile de depozitare au diverse culori și stiluri, astfel că poți găsi una care se potrivește spațiului tău.
Câteva caracteristici ale cutiilor de depozitare:

 • Capace care se ridică.
 • Opțiune cu arc pentru deschiderea și închiderea mai comodă.
 • Pot fi închise cu încuietori.
 • Opțiune de mânere și roți pentru deplasarea ușoară.

Dulapurile de exterior
Dulapurile de depozitare pentru grădină reprezintă o modalitate excelentă de a profita de înălțime fără a ocupa mult spațiu în adâncime. Cu acces ușor datorită ușii simple sau duble din partea frontală, sunt excelente pentru depozitarea uneltelor de grădinărit, a compostului și a ghivecelor și suporturilor pentru plante nefolosite. În dulapurile din lemn poți adăuga cu ușurință și cârlige pentru agățarea unor unelte mai lungi, precum cazmale și greble.
Caracteristici definitorii:

 • Ușor accesibile folosind ușile frontale.
 • Disponibile din materiale: lemn sau plastic.
 • Pot include rafturi –excelente pentru cutii de vopsea, stropitori și ghivece de plante.
 • Se pot încuia cu lacăt.
 • Pot fi vopsite sau băițuite pentru a se potrivi stilului tău.

Bănci de depozitare de grădină
Băncile de depozitare sunt o metodă fantastică de a combina locurile de șezut confortabile cu un spațiu de depozitare practic.
Oferind locuri de șezut confortabile pentru 2 persoane și suficient spațiu pentru depozitarea pernelor, păturilor sau uneltelor,acestea sunt ideale pentru grădinile mici.
Poți opta pentru depozitare integrată sau o cutie glisantă pe roți, pe care o poți folosi și ca masă sau suport pentru picioare.
Caracteristici definitorii:

 • Disponibile din materiale: lemn sau plastic.
 • Alege depozitare integrată sau o cutie glisantă pe roți.
 • Opțiunile din lemn pot fi vopsite sau băițuite pentru a se potrivi stilului tău.

Mini-magaziile
Mini-șoproanele de grădină sunt ideale dacă ai nevoie să depozitezi un obiect lung și subțire, precum o bicicletă. Acestea sunt, de obicei, mai puțin latedecât o magazie standard și mult mai puțin adânci. Se potrivesc bine poziționate lângă un zid sau un gard.
Poți chiar adăuga cârlige sau rafturi la interior pentru a putea depozita obiecte mai mici, precum unelte de grădinărit, mănuși și cutii de vopsea și pensule.

Caracteristici definitorii:

 • Disponibile din lemn sau metal.
 • Opțiune de includere rafturi pentru depozitarea de obiecte mai mici.
 • Se pot încuia cu lacăt.
 • Opțiunile din lemn pot fi vopsite sau băițuite pentru a se potrivi stilului tău.

Materiale pentru spațiile de depozitare pentru grădină
După ce ai ales tipul de spațiu de depozitare care se va potrivi în grădina ta, va trebui probabil să decizi și materialul acestuia, deoarece unele game sunt furnizate într-o varietate de opțiuni.
Principalele trei materiale pe care le utilizăm pentru spațiile de depozitare pentru grădină sunt plasticul, lemnul și metalul.


Spațiile de depozitare din plastic pentru grădină
Datorită durabilității și cerințelor minime de întreținere, plasticul este opțiunea noastră cea mai populară pentru depozitarea în grădină.
Caracteristici definitorii:

 • Nu se decolorează în timp și nu necesită revopsire sau lăcuire.
 • Necesită doar o spălare sau periere ocazională pentru a-l păstra în stare bună.
 • Sunt disponibile într-o gamă de stiluri și finisaje, inclusiv stiluri neutre clasice, cu efect de lemn și cu efect de ratan.

Spațiile de depozitare din lemn pentru grădină
Spațiile de depozitare din lemn pentru grădină îți vor oferi opțiunea cu aspectul cel mai natural, fiind, de asemenea, ușor de personalizat dacă vrei o schimbare. Băițuiește sau lăcuiește lemnul pentru un aspect rustic sau vopsește-l în culori asortate cu restul grădinii tale. Îlpoți chiar vopsi în culori îndrăznețe, luminoase sau cu modele detaliate pentru a adăuga o pată de culoare și personalitate spațiului tău exterior.
Caracteristici definitorii:

 • Disponibile cu placare orizontală sau verticală.
 • Lemnul pe care îl folosim este în întregime provenit din surse durabile și certificat FSC.

Caracteristici definitorii:

 • Fabricate din oțel, care este incredibil de dificil de deteriorat sau vandalizat.
 • Disponibile în diverse culori neutre.
 • Vopsite cu vopsea de exterior galvanizată, pentru protecție împotriva ruginii și degradării.
 • Perfecte pentru depozitarea de obiecte care necesită mai multă siguranță și protecție.
 • Ușor de întreținut și concepute să reziste.

Este posibil să ai nevoie și de...
După ce ai ales opțiunile de depozitare, ai putea să adaugi câteva elemente suplimentare în completare.


Securitate sporită
Dacă ai nevoie să depozitezi obiecte valoroase sau să păstrezi obiectele departe de cei mici și curioși, poți lua în considerarea dăugarea de elemente de securitate sporită. Există câteva opțiuni diferite, de la încuietori simple cu cheie până la încuietori cu acces cu parolă. În orice caz, un lacătadăugat unui dulap sau unei cutii ar trebui să fie suficient pentru ca obiectele să nu încapă pe mâinile curioase!


Personalizare
Atunci când cumperi un element de depozitare din lemn sau metal, îl poți vopsi sau băițui pentru a se potrivi stilului tău. Există o gamă imensă de culori și finisaje din care să alegi – recomandăm vopseaua de exterior pentru suprafețe multiple GoodHome colour it, pentru un finisaj cu uscare rapidă și rezistent la UV. Aceasta este disponibilă într-o gamă de 20 de culori, oferindu-ți suficiente opțiuni pentru a găsi nuanța perfectă.


Suprafețe de șezut mai moi
Dacă te gândești să cumperi o bancă ce va funcționa și ca spațiu de depozitare, adăugarea de perne moi și confortabile poate face o mare diferență în aspectul spațiului tău exterior. Avem perne de exterior și pături într-o gamă de culori și texturi diferite, de la îndrăznețe și intense la estompate și neutre. Vei găsi cu siguranță ceva care să completeze stilul grădinii tale.


Adaugă lumini
Se poate ca, în cazul unei cutii adânci sau al unui dulap aflat într-un colț întunecat al grădinii, să îți fie dificil să vezi tot ce ai depozitat în acestea. Adăugarea de lumini în spațiile de depozitare te poate ajuta să găsești rapid și ușor ceea ce ai nevoie. Luminile cu senzor de mișcare alimentate cu baterii sunt perfecte pentru păstrarea energiei atunci când nu sunt folosite și sunt fiabile atunci când ai nevoie de ele.
Acum ești înarmat cu idei, să trecem la treabă și să-ți organizăm și aranjăm spațiul!

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360