Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
3 modalități pentru a-ți înfrumuseța gardul din lemn

3 modalități pentru a-ți înfrumuseța gardul din lemn

Se încarcă...
1009 vizualizări

Cu toții suntem atrași de lucrurile frumoase, moderne, “care-ți fură ochii”, cum se spune. Și atunci când vine vorba despre o casă, cuvântul ”schimbare” este mereu la ordinea zilei.

Fie că ne dorim perdele noi, o canapea mai comodă sau o măsuță pentru cafea mai sofisticată, încercăm să găsim tot felul de idei de redecorare, apelăm chiar și la ajutorul unui designer de interior, însă, la un moment dat, nemulțumirea noastră persistă.

Ne dorim atât de mult o schimbare a atmosferei generale, încât uităm de un element esențial: exteriorul casei, mai exact gardul. Soluțiile de împrejmuire a spațiului exterior trebuie să asigure, pe lângă securitatea și intimitatea mult dorite, o estetică impecabilă.

Așa că, dacă nu știi exact de unde să începi cu redecorarea, gândește-te prima oară la propriul gard. Dacă acesta nu prezintă urme majore de degradare, ci doar și-a pierdut strălucirea, atunci ia în considerare 3 metode simple de înfrumusețare.

Vei avea nevoie doar de o vopsea de exterior de bună calitate, o pensulă de vopsit de 10 cm, o perie de sârmă de 2,5 cm, o mătură, o pânză, niște mănuși de cauciuc, apă caldă și hârtie abrazivă.

Înainte de a da startul proiectului, trebuie să pregătești cu grijă suprafața de lucru. Curăță gardul de murdărie cu ajutorul unei mături, a unei cârpe și a apei calde. În cazul în care găsești zone exfoliate, apelează cu încredere la peria de sârmă și rașchetează ariile afectate.

Prima modalitate – încearcă să creezi un design fresh, cu nuanțe nisipii. Joacă-te cu tonurile de alb și gri deschis și vopsește-ți gardul cu atenție, de sus în jos, pe o singură parte. Începe cu stâlpii de susținere și mergi ușor către centru. După ce ai terminat, repetă acest proces și pe partea cealaltă a gardului. Uscarea durează câteva ore, iar apoi poți șlefui vopseaua cu ajutorul unei hârtii abrazive.

A doua modalitate este să aplici o vopsea foarte închisă la culoare urmând pașii anteriori – aspectul elegant și simplu va atrage întotdeauna. Opțional, poți adăuga un șirag cu lumini de grădină care va aduce un plus de originalitate grădinii tale.

O a treia opțiune este să implicăm și restul membrilor familiei în cel mai distractiv proiect. Alege o nuanță pastelată de mov, care să imite culoarea cerului și creează niște norișori cu ajutorul unor șabloane realizate din hârtie. Aceștia pot fi realizați chiar de către cei mici.

În plus, indiferent de modalitatea de decorare aleasă, poți încerca să realizezi o intrare pentru arici sau alte animăluțe, folosind instrumente speciale de tăiat. Pentru mai multe sfaturi și idei, apelează cu încredere la echipa noastră care îți stă mereu la dispoziție în orice magazin Brico Depôt din țară. Te așteptăm!

Vezi și alte articole despre întreținerea gardurilor:

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360