Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Totul despre soluția de hidrofugare și cum îți este utilă

Totul despre soluția de hidrofugare și cum îți este utilă

Se încarcă...

Soluția de hidrofugare sau impermeabilizare este cu adevărat salvatoare în unele situații și te ajută să previi patarea suprafețelor.
Cu toții știm că umezeala este un adevărat dușman al suprafețelor, indiferent că vorbim despre BCA, cărămidă sau pavaje din piatră naturală. Apă care se îmbibă în materiale le afectează și aspectul, dar și structura, astfel încât un tratament de impermeabilizare va prelungi durata de viață și va preveni necesitatea reparațiilor.

Cum poți folosi soluțiile de hidrofugare?

Odată impregnată în material, soluția de hidrofugare respinge apă și nu permite umezelii să între în structura materialului. Totodată, aplicată pe podele din piatră naturală, ea le protejează împotriva petelor, pentru că lichidul nu va penetra materialul.
Soluțiile de hidrofugare se pot folosi pe suprafețe mici și mari din diverse materiale precum:
• Dale din beton
• Asfalt
• Piatră naturală
• Pavaje
Gresie de exterior

Impermeabilizarea suprafețelor împiedică degradarea lor de la umezeală, dar și patarea lor. Din cauza umezelii, pereții capătă la exterior un aspect neplăcut, iar soluțiile de hidrofugare împiedică tocmai acest lucru. Totodată, podelele din piatră naturală, atât de fermecătoare și de speciale, își vor păstra aspectul de nou și vor fi mai ușor de curățat și de întreținut.

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360