Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Cum alegi tencuiala decorativă. Ce trebuie să știi despre ea

Cum alegi tencuiala decorativă. Ce trebuie să știi despre ea

Se încarcă...

Tencuiala decorativă este utilă atât pentru pereții interiori, cât și pentru cei exteriori, având un rol dublu – estetic și protector. Iată cum să o alegi: Când trebuie să alegi tencuiala pentru locuința ta, trebuie să iei în calcul atât intemperiile specifice vremii cât și micile accidente și pete care pot apărea la nivelul pereților din interior.


Cum se aplică

Ce avantaje ai dacă o folosești

 

Cum se aplică

Tencuiala se aplică ușor chiar și de către amatori. Citește indicațiile de pe eticheta produsului și respectă-le întru totul, pentru a obține rezultatele scontate. Înainte de a aplicaq tencuiala decorativă, este nevoie să aplici o amorsă. Așteaptă până la uscarea completă a amorsei apoi aplică tencuiala cu ajutorul gletierei metalice.


Atenție la grosimea stratului de tencuială! Dacă stratul de tencuială este prea gros este posibil să se crape. Pe eticheta produsului vei găsi grosimea recomandată a stratului de tencuială. Dacă aplici tencuiala la exterior, ține cont de faptul că nu trebuie să plouă, iar temperatura trebuie să fie moderată.


La sfârșitul lucrării vei obține un decor elegant și rezistent la toate condițiile meteo – temperaturi foarte ridicate sau foarte scăzute, ploaie, zăpadă, vânt. Tencuiala decorativă poate fi și  impermeabilă astfel încât fațadele pe care a fost aplicată se pot spala cu aparatele de curățare cu apă sub presiune.

Ce avantaje ai dacă alegi să folosești tencuiala decorativă:

• tencuielile decorative de interior și exterior se aplică foarte ușor
• au rezistență foarte bună în timp, la intemperii, dar și la praf și pete
• se aplică pe aproape orice fel de suport, aderă bine la orice suprafață netedă, rezistentă și uscată
• ai la dispoziție o paletă larga de modele și culori
• permite trecerea aerului, lăsând peretele să „respire”


Alegere unei tencuieli de bună calitate te poate scuti de o mulțime de neplaceri pe termen lung. O tencuială rezistentă nu va suferi crăpături de-a lungul anilor și nici nu va fi afectată de schimbarile de temperatură. Este o alegere ce trebuie tratată cu multă atenție. În definitiv, este vorba despre casa ta, locul în care îți petreci cea mai mare parte din timp, așa că merită o atenție sporită.

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360